Izgalmas: ezek a vonalak a tenyeredet megmutatják a sorsodat

Vajon van benne igazság?

Izgalmas: ezek a vonalak a tenyeredet megmutatják a sorsodat

Akárcsak az ujjak, a tenyér lenyomata is mindenkinél más, így nem meglepő, hogy a rajta található vonalaknak régóta misztikus jelentőséget tulajdonítunk. De melyik vonal, miről árulkodik?

1. A szív vonal

Az egyes számmal jelölt piros vonal a szív vonala, ami a szerelmi életedről mesél. Ha rövid, halvány, vagy nagyon egyenes, az azt jelenti, hogy a romantika nem igazán fontos a számodra, és valószínű, hogy inkább racionális döntéseket hozol a szerelmi életedben is.

Ha pedig a vonal hullámos, erős, vagy sok más vonal taglalja, akkor a szerelmi életed igazi hullámvasút lehet. Ha a szívvonal a mutató ujjad aljánál kezdődik, az azt sugallja, hogy válogatós vagy a kapcsolataidban, ha pedig keresztezi az életvonaladat, akkor bizony könnyű összetörni a szívedet.

2. Fej vonal

Kék kettes számmal jelölt vonal a fej vonalat jelöli, ami a kommunikációs stílusodról, az intellektusodról, egészen a tudásszomjig, tanulási képességeid terjed. Ha a vonal halovány, akkor lehetséges, hogy nehezen koncentrálsz, nem könnyű hosszú távon fejben tartanod a dolgokat, és álmodozó típus vagy.

Ha viszont a vonal mély és határozott, akkor összeszedett ember vagy, akinek nincs problémája a tanulással.

Ha a vonal rövid, akkor praktikus ember vagy, aki nem törődik apróságokkal, ha pedig a vonal hosszú, akkor valószínűleg sikeres vagy, és hajlamos lehetsz egy kicsit az önzésre is.

3. Élet vonat

A harmadik, zöld vonal a tenyereden az életvonalad. A halovány vonal kevés életerőt, gyorsan fogyó energiát mutat, míg a különösen mély életvonal azt sejteti, hogy az illetőnek nincs nehéz életútja, minden simán zajlott körülötte.

A törések az életvonalon jelentős változásokat jeleznek az életmódodban, ha pedig vonalak vagy karikák szabdalják azt , akkor az életedben sok váratlan helyzet fordul elő.

Ebből a vonalból szoktak az élettartamra is következtetni, bár ezzel a jóslással nagyon óvatosan kell bánni: azt mondják, ha valakinek sok vonal fut az élet vonala helyén, az hosszú életet, sok energiát jelez, és azt, hogy sok nehézséget, betegséget is le tud gyűrni.

4. Sors vonal

A negyedik, narancssárga vonal a sors, végzet vonala. Ez a vonal jelöli azokat az eseményeket, amelyekre kevés ráhatásod van, mégis komoly befolyással vannak az életedre.

Ez a vonal nem mindig fut végig mindenki kezén, akiknél viszont mély a vonal, azok sok sorsszerű fordulatra számíthatnak az életük során.

Ha a sors vonal kapcsolódik az élet vonal elejéhez , az azt jelzi, hogy nagyon erős személyiség vagy, aki képes megvalósítani önmagát, és már fiatalon a kijelölt útján halad.

Ha a középébe fut bele, akkor az életed közepén várható egy sorsszerű fordulat. Ha a sors vonalad a hüvelykujjad felé fut, az erős kapcsolatot jelez a családoddal és a barátaiddal. A törések, kanyarok ezen a vonalon mindig egy rajtad kívül álló változást jeleznek elő.

Forrás: bien.hu

Kiemelt kép: pexels.com