Rossz emlékei vannak.

Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata megingathatatlannak tűnik, még náluk is előfordul, hogy valamiben nézeteltérésük támad. Legutóbb például, bennfentes források szerint csúnyán összevitatkoztak azon, hogy hova járjon majd középiskolába a legidősebb fiuk, a 10 éves György herceg.

Kapcsolódó: Minden hiába, most már nincs visszaút: Súlyos döntést hozott Katalin hercegné

A királyi családban hamar kirepülnek a gyerekek

Az angol királyi családban hagyomány, hogy a royal-gyerekeket bentlakásos középiskolába küldik. Vilmos herceg és testvére, Harry herceg is az Eton College-ba jártak, és Vilmos azt szeretné, ha György herceget is ide járatnák majd iskolába, ha elég idős lesz hozzá. Katalin hercegné azonban nem örülne annak, ha a kisfiának el kellene költöznie.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

A hercegnét kiközösítették fiatalkorában

Egy bennfentes a Touch Weekly-nek azt mondta, a hercegné ellenzi, hogy György a tekintélyes bentlakásos iskolába járjon, ahova csak fiúkat vesznek fel. Ennek pedig az a fő oka, hogy Katalint

„iszonyatosan kiközösítették”

abban a bentlakásos lányiskolában – a Downe House-ban -, ahova a szülei beíratták, és nem tudná elviselni, ha György is hasonló dolgokon menne keresztül.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Katalin már modern anyukaként gondolkozik

Annyira utált oda járni, hogy fél év után el is jött az intézményből, és a koedukált Marlborough College-ban folytatta a tanulmányait.

Kate úgy gondolja, hogy az, ha Györgyöt egy ilyen szigorú, elit intézménybe küldik, ellenkezik a monarchia modernizálására irányuló minden erőfeszítésükkel

– mondta el a forrás a lapnak.

Kiemelt kép: gbnew.com

Forrás: glamour.hu