Ráadásul percek alatt elkészül.

A telet szerencsés esetben a narancs illata lengi be. Egy szelet narancstorta és egy csésze tea vagy forralt bor, és máris szebb színben látod a világot!

Hozzávalók:

  • 1 narancs
  • 250 gramm liszt
  • 3 tojás
  • fél pohár pohár tej (120 ml)
  • fél pohár olaj (120 ml)
  • 170 gramm cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • egy csipet

Elkészítés:

A narancsot hámozd meg, szedd le a héját, és távolítsd el a magokat.

A narancsdarabokat turmixold össze a tejjel és az olajjal.

Add hozzá a cukrot, a tojást, a sütőport és a sót.

A sütőt melegítsd elő 180 Celsius-fokra.

A masszát öntsd egy kivajazott tepsibe, majd süsd fél óráig.

A kihűlt tortát szórd meg porcukorra.

Jó étvágyat!