Ráadásul percek alatt elkészül.
A telet szerencsés esetben a narancs illata lengi be. Egy szelet narancstorta és egy csésze tea vagy forralt bor, és máris szebb színben látod a világot!
Hozzávalók:
- 1 narancs
- 250 gramm liszt
- 3 tojás
- fél pohár pohár tej (120 ml)
- fél pohár olaj (120 ml)
- 170 gramm cukor
- 1 csomag sütőpor
- egy csipet só
Elkészítés:
A narancsot hámozd meg, szedd le a héját, és távolítsd el a magokat.
A narancsdarabokat turmixold össze a tejjel és az olajjal.
Add hozzá a cukrot, a tojást, a sütőport és a sót.
A sütőt melegítsd elő 180 Celsius-fokra.
A masszát öntsd egy kivajazott tepsibe, majd süsd fél óráig.
A kihűlt tortát szórd meg porcukorra.
Jó étvágyat!