Te melyik típusba tartozol?

Azok közé, akik nem szeretik túl sokat elemezni a helyzeteket és inkább gondtalanok, vagy azok közé, akik különösen óvatosak, és mindent alaposan megterveznek? Ez a három csillagjegy inkább a második csoportba sorolható. Ők nemcsak az összes lehetséges eseményt, hanem a környezetükben lévő emberek viselkedését is megpróbálják kiszámítani. Ha nem tetszik nekik valami, manipulációhoz folyamodhatnak. Természetesen ez nem igaz minden emberre, aki ehhez a csillagjegyhez tartozik, ez csupán egy tendencia, amire hajlamosak lehetnek.

Skorpió

A titokzatos Skorpiót különösen okosnak és számítónak tartják. Ha nem tetszik neki egy helyzet, nem őszintén és nyíltan oldja meg, hanem inkább úgy alakítja a dolgokat, hogy az számára előnyös legyen. Az elmejátékok segítségével gyorsan eléri, hogy mások higgyenek neki, így szinte bármit el tud érni.

Kapcsolódó: Október előtt véget ér a szenvedés: 4 csillagjegy számára jöhet a határtalan boldogság és siker!

Ikrek

Az Ikrek sem szeret nyíltan beszélni az érzéseiről. Csak a saját céljaikat és törekvéseiket tartják meg maguknak, és ezeket trükkökkel, manipulációval igyekeznek elérni. Bár ez nem a legőszintébb módszer, végül sikerül megvalósítaniuk álmaikat, még akkor is, ha közben néhány kapcsolatuk kárba vész.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, aki megszabadulhat a rá nehezedő karmikus terhektől

Halak

Ne hagyd, hogy megtévesszen az álmodozó Halak látszólagos naivitása. Bár elsőre elveszettnek tűnhetnek a karrierorientált világban, valójában rendkívül ambiciózusak. Ha egyszer eldöntenek valamit, minden lépést gondosan megterveznek, hogy elérjék a céljaikat. Sokan alábecsülik őket, ami a Halaknak előnyt jelent, így könnyebben tudják manipulálni a környezetüket.

Forrás: kiskegyed.hu

Kiemelt kép: pexels.com