Ez a 3 csillagjegy a korral egyre vonzóbb: Köztük vagy?

Évről évre szebbek.

Ez a 3 csillagjegy a korral egyre vonzóbb: Köztük vagy?

Mindig gyönyörűek.

Vannak, akiknek több bőrápolásra és odafigyelésre van szükségük, hogy formában maradjanak, míg mások valahogy mindig természetesen gyönyörűek az idő múlásával is. Elképzelhető, hogy szerencsés csillagzatuk is közrejátszik ebben.

Mindannyian szeretünk szépek és vonzóak lenni, ez nem változik a kor előrehaladtával sem.

Egyes csillagjegyek viszont szerencsésebbek lehetnek másoknál. Nekik nem kell különleges erőfeszítéseket tenniük, hogy az évtizedek múlásával is ugyanolyan vonzók maradjanak. Ők azok, akik valahogy évről-évre jobban néznek ki mint korábban.

Te is közéjük tartozol?

  • A Bika (április 21. – május 20.)
    A Bika alapvetően is fontosnak tartja, hogy mindig jól ápolt legyen. Erre nagy hangsúlyt helyez felnőttkorban is, különösen az első randevúk megjelenésével még fontosabbá válik ez számára. Ez nem igényel tőle különleges erőfeszítéseket, a Bika eredendően tudja, mi áll neki jól. Ráadásul nem nagyon érdekli más csillagjegyek véleménye, így nem is hagyja magát eltántorítani. Csak azt tartja szem előtt, hogy mitől érzi jól magát, mitől ragyog a bőre, mitől lesz csillogóbb a tekintete. A bókok száma a Bika esetében mindig egyre emelkedik kora előrehaladtával.

Kapcsolódó: Íme, ez a 3 csillagjegy szülöttjei azok, akikből a legjobb nagyszülő válik

  • A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
    A Szűz rendkívül céltudatos, az élet minden területén próbálja eléri amit kitűzött maga elé. Ezzel mások is tisztában vannak. Fiatalabb korban gőzerővel koncentrál főként a tanulmányaira és a karrierjére. A szépségével elegendő kevesebbet foglalkozzon mint mások, hiszen természetes és gyönyörű vonásai vannak, így minden szem rájuk tapad, komolyabb erőfeszítés nélkül is. A Szűzre nem jellemző, hogy kisgyermekkorban édesanyja ruhásszekrénye előtt állna, sokkal inkább felnőttkorára teljesedik ki ebben a kérdésben. Olykor el-elcsábul különleges ruhadarabok láttán, de szépsége valójában belső boldogságának és nyugalmának kisugárzása. Ez az, ami olyan ellenállhatatlanná teszi a csillagjegyet idősebb korában is. Az idő előrehaladtával ez csupán fokozódik.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, akik megszabadulhatnak a rájuk nehezedő karmikus terhektől

  • A Bak (december 22. – január 20.)
    Irigylésre méltó, ahogyan a Bak kezeli az öregedés és a szépség fogalmát. Ő az a csillagjegy, aki mindegy, hogyan tűzi fel a haját, milyen színű rúzst használ vagy milyen cipőben jár. Ő nem tud tévedni, ha szépségről van szó. Ez a képessége az évek múlásával egyre jobb és jobb lesz. A Bak a kor előrehaladtával még pontosabban érzi, hogy mi az ami jól áll neki és a legjobban kifejezi egyéniségét. Ő az, aki stílusos művésze az ősz haj viselésének, eközben senki nem tudná megtippelni mennyi idős, annyira el tudja rejteni korát. Rendkívül öntudatos és tisztában van lehetőségeivel, könnyed elegancia és végtelen nyugalom jellemzi ebben a kérdésben.

(A noklapja.hu nyomán)