A séf és a műsorvezető között szoros a barátság.

Krausz Gábor a kedden kezdődő Séfek Séfe előtt beszélt az Ördög Nórával való kapcsolatáról a bors.hu-nak.

Hétfőn indul a Séfek Séfe új évada

A TV2 képernyőjén hétfőn este indul a Séfek séfe című főzőverseny, melynek hatodik évada bőven tartogat meglepetéseket és fordulatokat. A megszokott csapattal indulnak, ami jelzi, hogy csipkelődésekből nem lesz hiány.

Krausz Gábor a portálnak azt mondta, hogy Wolf Andrással és Vomberg Frigyessel hozzák a megszokott formájukat, hasonlóan Ördög Nórához, akivel már jó ideje együtt dolgoznak.

Krausz az Ördög Nórához fűződő viszonyáról is vallott

„Azt gondolom, ez a kötelék egy picit több, mint munkakapcsolat,

mert a magánéletben is találkoztunk már, voltam náluk a Balatonon, főztünk közösen, illetve Palival is (Nánási Pál, Nóra férje – a szerk.) jó viszonyban vagyunk, nagyon szeretem őket.

Nagyon tisztelem Nórit és a pályafutását is, mert jól csinálja, és szerintem nem sok ilyen női műsorvezető van ma Magyarországon, mint ő. Rengeteg feladatot el tud látni egyszerre, és ő tényleg biztos pontja minden műsoroknak”

– mesélte a Krausz.

A séf, aki az Ázsia Expresszben is együtt dolgozhatott Ördöggel, azonban ott nem látszott, hogy barátok lennének az életben. Krausz Gábor és párja, Mikes Anna második helyen végzett a műsorban, ezt azonban

a séf nagyon nehezen fogadta, mert nem szeret veszíteni.

„Nóri nyilván nem zökkent ki a szerepéből egyetlen másodpercre sem, nem segített nekünk és nem kivételezett velünk; sem itt, sem a Dancingben. Elképesztően profi hozzáállással végzi a munkáját, nagyra becsülöm érte”

– fogalmazott Krausz.