Egyszerű, nagyon finom és hamar elkészíthető főétel, aki szereti a karfiolt, annak gyorsan a kedvence lesz ez a recept.
Íme, a tepsis karfiol receptje:
Elkészítés
A kizsírozott tepsibe rakom a megmosott, rózsáira szedett karfiolt. A 350g tejfölbe pirospaprikát, borsot, sót teszek és fokhagymát (én szeletelve szeretem, de persze kinyomóval is lehet), 2,5 ek. lisztet raktam bele és 5 ek. étolajat. 200 fokon fél órát fólia alatt, aztán anélkül sütjük szép színűre.
A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratot ne felejtsd el bekapcsolni hozzá:
Ez egy nagy fej volt, amiből egy jó adag levesnek való is kimaradt, azt hamarosan elfogyasztjuk. Isteni lett.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Forrás: minden-egyben.com