Napok kérdése.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a múlt héten bejelentették, hogy 6 együtt töltött év után a válás mellett döntöttek. Az énekesnőről azóta új fotók láttak napvilágot: Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével szűrte össze a levet.

Ráadásul a közösségi oldalán már nevet is változtatott a „Kárpátok Madonnája”, így a békülésre a jelek szerint semmi esély. A gerlepár már együtt tölti az éjszakákat Szentendrén abban a házban, ahonnan az értesülések szerint Krausz elvitte a kislányukat.

Eközben a sztárséf az ismerősei szerint élete összetört darabkáit szedegeti, de ősszel ismét a kamerák elé áll: szeptember 4-én a TV2 képernyőjén lesz látható, hiszen

az 5. évadjával tér vissza a Séfek Séfe.

A versenyzők főztjeit a sztárséf mellett Vomberg Frigyes és Wolf András bírálja majd, a műsor háziasszonya pedig ismét Ördög Nóra lesz.

Utóbbiról mellesleg érdekes dolgokat árult el Krausz.

„Szokás szerint, mindig ilyenkor kiéli a kis hajlamait, ő szeret mindenkit kérdések között tartani, és »terrorizálni«, úgyhogy ezt idén sem felejtette el…”

– fogalmazott a sztárséf Ördög Nóriról. Hozzátette, évről évre próbálnak izgalmas feladatokkal előállni, az idei évadban is sok lesz a fordulat.

A műsor leírása szerint kóstolók is érkeznek majd, így a vetélkedő vendégszereplője lesz a Dancing with the Stars több táncosa, híres szerelmespárok, vasutasok, balatoni vendéglátósok, de Nóri gyermekei, Mici és Venci is bekukkantanak majd a forgatásokra.

(via 24.hu/tv2play.hu)

Kapcsolódó cikk:

Most van baj: Kirúgták Tóth Gabit a Fideszből