Eljátszotta a lapjait.

Az augusztus 9-ei válásról szóló posztja után vasárnap váratlanul kitett egy fotót gyermekéről Tóth Gabi. A válófélben lévő énekesnő gyakorlatilag az ország egyik legutáltabb nőjé vált az elmúlt hetekben.

Tóth ugyanis a pletykák szerint egy másik férfi miatt dobja el Krausz Gábort, akivel 6 évig voltak együtt. Az énekesnő – minden jel szerint – a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze. A férfi állítólag már oda is költözött Tóthék szentendrei házába.

Legutóbb Horvátországban fotózták le őket együtt, de egy fideszes rendezvényen is együtt pózoltak egy quadon. Tóth Gabi egyébként nem szólalt még meg új bimbózó kapcsolatáról.

Bár Tóth a kommentelést korlátozta újonnan megosztott képe alatt, a több mint 40 ezer taggal rendelkező „A Nagy Bulvárcsoport” nevű Facebook-csoportban sorra osszák, véleményezik azt. Sokaknál kiverte az a biztosítekot, hogy

míg Krausz vigyáz a gyermekre, Tóth habzsolja az életet.

Egyesek szerint a „Kárpátok Madonnájának” viselkedése már-már megkérdőjelezi az anyaságát, hiszen míg ő koncertezik, tévében szerepel, vagy netán pasizik, Hannarózát elhanyagolja.

„A képmutatás a hazugság fellegvára amit tesz, hiszen már itt kell bizonygatni hogy jó anya az nagyon beszédes! Persze hogy szereti a gyerekét, de ez kevés, azt fel kell nevelni! Egy pici gyerek mellett egy jó anya ott van minden nap, a gyerek nélkül 1 éjszakát is érzelmi feszültség eltölteni! Nem heteket hònapokat. Nem 12-16-18 éves a kislány hanem 4! S most már a gyereket használja, hogy magát mentegesse, fényezze”

– írta egy nő.

Tóth egyébként annyit írt a poszthoz, hogy „Mindenem”, majd hashtagekkel odabiggyesztette, hogy „angyalok léteznek” és „Hannaróza”.