A Balaton partján skandált a tömeg.

Mint írtuk, a Campus Fesztiválon Horváth Krisztián, művésznevén Krúbi is színpadra lépett, előadása közben pedig a rajongók a „Mocskos Fidesz!” rigmus skandálásába kezdtek – mellesleg nemrég a Sziget Fesztiválon is megtörtént az eset.

Krúbi a Strand Fesztiválon ismét a Viktória királynőről megemlékező műsorával állt a közönség elé a napokban: az előadás kezdetén Orbán Viktor női alteregójaként jelent meg a kivetítőn „Viktória királynő” – részletezte a történteket az index.hu.

Sőt, a koncert végére előkerült egy bábú is a miniszterelnökről, amelyet a zenész szájon is csókolt, miután az Oroszlánkirály egyik betétdalának „fideszes” változatát elénekelte.

Természetesen nem maradt el a „Mocskos Fidesz!” skandálása sem. Az előadó – ahogy lenni szokott – nem kommentálta a közönség reakcióját, a produkciójában azonban minden energiája benne volt. Mellesleg Tihanyban épp kezdődött a Fidesz egyik meghatározó eseménye, a Tranzit politikai fesztivál, így lehet, hogy Orbán Viktorékhoz is elfújta a szél a Strand Fesztivál hangjait.