A napokban keringett a médiában a hír, hogy L.L. Junior és G.w.M autóversenye miatt vizsgálat indult. A két zenész múlt héten, a Petőfi hídon száguldott egymás mellett.

Az eseményről készült felvételt L.L. Junior tette közzé a közösségi oldalán, amelyen jól látható, hogy megszegte a sebességhatárt, ő maga 100-zal, G.w.M pedig 130-cal hajtott. Az eset után L.L. Junior ezt üzente a közösségi oldalán:

„A mai képmutatók az újságírók (tisztelet a kivételnek), és Reddit az oltárjuk. Ahelyett, hogy ítélkeznének, ha csak feleannyit adakoznának, mint mi, már jobb lenne a világ. Mi ezeket az adományokat nagy részben csendben adjuk. Bocsánatot kérünk mindazoktól, akiket megsértettünk, vagy esetleg felelőtlenséget sugalló tegnapi videónkban. Nem volt semmiféle versengés, sem „jaszkarizás”, sem ilyen irányú célunk a fiatalok felé. A képmutatók pedig nézzék meg magukat a tükörben és kezdjenek el élni” – írta a rapper.

G.w.M viszont semmit sem posztol az esetről, ami szemet szúrt a követőknek.

„Úgy látom, az úriember nem nagyon posztolt ezen a héten. Ha úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, akkor tényleg semmi sem történt? Érdekes, ha üres aranylánccal, lízingelt autóval vagy lízingelt nővel kell dicsekedni, netán meg kell mutatni, hogy egy ingyen falunapon milyen tömeget tud összehozni, akkor nyitva van a posztláda.

Most, hogy el kéne ismerni a hibát, vagy el kéne mondani a fiataloknak, hogy nem menő 130-cal menni a hídon, nagy a hallgatás” – írta valaki a Redditen, amit a Bors vett észre.