Brutális ütközés a 15. kerületben: a jármű kigyulladt és porig égett, 6 millió forint is volt a kesztyűtartóban

Brutális ütközés a 15. kerületben: a jármű kigyulladt és porig égett, 6 millió forint is volt a kesztyűtartóban

Fatális!

Több mint 100 km/órás sebességgel döntött ki két villanyoszlopot, átcsúszott egy buszmegállón, majd egy étterem bejáratának csapódott egy autó vasárnap éjszaka Budapest 15. kerületében. Az ütközés után a sofőr kiszállt a kocsiból, de láthatóan nem volt jól.

Kiegyenesítette a kanyart

A 15. kerületi Rákos úton a nagy sebességgel érkező autós elvesztette az uralmát a járműve felett, kiegyenesített egy kanyart és hatalmas felfordulást okozott. A sofőr a saját lábán szállt ki a kocsiból, a buszmegállóban tartózkodó két ember nem sérült meg.

Kinyíltak a légzsákok

„Biztos, hogy 100 kilométer/óra felett érkezett az úriember, a becsapódás után kinyíltak a légzsákok, elfolyt az olaj és kigyulladt az autó. Ha nem ilyen kocsiban ül, nem száll ki belőle” – mondta egy szemtanú.

Tűzoltók oltották el

A kigyulladt autót csak a tűzoltók tudták eloltani. A fővárosi lánglovagok egy vízsugárral dolgoztak és plusz feladatot jelentett számukra, hogy kigyulladt az étterem bejárata is: a nyílászárók is égtek 25 négyzetméteren.

Odalett a pénze

A Tények információ szerint, a feltehetően alkoholos befolyásoltság alatt álló sofőr többször is próbált visszamenni járművéhez. Megpróbálta poroltó nélkül eloltani a tüzet, és visszaszerezni a 6 millió forintot a kesztyűtartóból, de nem járt sikerrel.

Forrás: Budapestkörnyéke.hu