Borzasztó!

Tragédiába torkollt a veszekedés: lelocsolta magát benzinnel és a lángok közé sétált egy nő, a Békés vármegyei Dobozon. A férje hiába próbált segíteni neki, ő is megégett. Az asszony szinte teljes testfelületén megégett és a kórházban belehalt sérüléseibe.

Lakhatatlanná vált

Szombat este leégett és lakhatatlanná vált egy ház a Békés megyei Dobozon, amiben egy középkorú nő és egy férfi élt együtt. A teljes terjedelmében égő épületből a tűzoltók egy személyt kimenekítettek, majd három vízsugár segítségével eloltották a lángokat.

Veszekedtek

A helyiek szerint a házban élő házaspár veszekedett, mielőtt felcsaptak a lángok. A férfi megpróbált segíteni bajba jutott nőn, amiközben még a kezeit is súlyosan megégette, de hiába.

Minden lángra lobbant

„Itt kívül leöntötte magát benzinnel és lépett be a folyosóra, ott meg lángra lobbant pillanatok alatt minden” ‒ mesélte a szomszéd az RTL Híradónak.

Szinte az egész teste megégett

A nő ezután a fürdőszobába futhatott, ahol összeesett. Testfelületének csaknem 100 százalékában megégett életveszélyesen, már a helyszínen is életmentő beavatkozásokra volt szükség.

Életét vesztette

Állapota stabilizálása után őt és a férfit is kórházba szállították, ahol azonban a nő hajnalban életét vesztette. A rendőrség büntetőeljárást nem indít az ügyben.

Kép: illusztráció

Forrás: budapestkornyeke.hu