Észrevetted már, hogy az utadba kerülő furcsa tárgyak valamilyen többletjelentést hordozhatnak, miután egy számodra szeretett személy eltávozott az életből? Akár egy madártoll vagy egy kis madárka az ablakodnál, esetleg egy leesett pénzérme. Sokan találkoznak ehhez hasonló jelenséggel, mint az elhunyt személy szeretetének jelével, aki szeretne elérni hozzájuk, kérdés, hogy be tudjuk-e azonosítani őket.

Talán sokan nem hisznek a túlvilággal való kommunikációban, de bizonyos szakértők szerint valamilyen módon mindig figyelmeztetnek minket a szeretteink, akik már eltávoztak az életünkből. Ezek a jelek pedig csak akkor értelmezhetők, ha hiszünk benne. Különben észrevétlenül haladunk el mellettük.

Néhány tárgy, amellyel az eltávozott szeretted üzenhet neked:

1. Madártollak

Ha egy madártollat látsz az utadban, lehetséges, hogy a szeretett személy próbál üzenni. Azt akarja, hogy tudd, hogy melletted van, és fentről vigyáz rád.

2. Kagylóhéj

Kagylóhéjat valószínűleg csak tengerparton látunk. Ám ha mégis az utadba sodródik egy, valamilyen szokatlan helyen, akkor egy ajándékként foghatod fel az eltávozott személytől, aki így próbál jelezni, hogy még mindig veled van.

3. Pénzérme

Ha pénzérmét találsz az utadban, azt jelentheti, hogy az elhunyt személy így próbál üzenni neked, hogy értékes vagy és szeret téged.

4. Lepkék, méhek, szitakötők vagy kolibri

Ha ilyen szép, szárnyas teremtményeket látsz magad körül röpködni, az egy rejtett üzenetre utalhat.
Legközelebb, ha egy lepkét, egy méhecskét, szitakötőt vagy kis kolibrit látsz, állj meg egy pillanatra és gondolj az elhunyt szerettedre.

5. Álmok

Nagyon sok ember álmában megjelenik elhunyt hozzátartozója, ám az álmokat nem könnyű megfejteni. Azonban az is megnyugtató lehet, hogy feltűnik, hozzáértőként pedig észreveheted, hogy tanácsot, választ próbál adni egy-egy kérdésedre.

6. Számok

Ha észreveszed hogy bizonyos számok ismételten előfordulnak az életedben egy ideje, lakkor lehetséges, hogy egy számodra kedves személy, aki már eltávozott, kapcsolatba szeretne lépni veled. A számokkal való üzenés például fontos dátumok formájában is megnyilvánulhat – mint az illető személy születési dátuma.

7. Zene

Miután egy számunkra kedves személy elmegy, megtörténhet, hogy időről időre újra halljuk az ő kedvenc dalát, vagy olyan dalokat, amiről ő jut eszünkbe. Valahányszor ilyen érzésed van egy dal hallatán, jusson eszedbe, hogy ő itt van veled és szeret téged továbbra is.

8. Hasonmások

Megesett már, hogy egy tömegben látni vélted azt a személyt, aki nem rég hunyt el? És amikor közeledtél hozzá, mégsem ő volt. Az ilyen hasonmások felfedezése az illető személy üzenete, hogy emlékezz rá és a vele együtt eltöltött időkre.

9. Körök a fényképeken

Az elhunyt személy fényképén feltűnő különleges kör lehet az objektíven levő por miatt is, de ha tiszta fényképezőgéppel készült a kép, akkor lehet egy üzenet is, amivel azt üzeni az illető, hogy közel van hozzád és vigyáz rád.

Forrás: Filantropikum.hu