Ez roppant kínos!

Mint írtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 együtt töltött év után külön utakon folytatják az életüket. Az énekesnőt azóta már többször lencsevégre kapták új kedvesével, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével.

Időközben Krausz kiköltözött közös szentendrei otthonukból, ám a Blikk friss információ szerint másképp is alakulhatott volna a pár története. A sztárséf egy ismerőse ugyanis megosztotta: Tóth a szakítás előtti hetekben bevallotta férjének a félrelépést. Krausz

ekkor úgy döntött, gyermekük és az eddig felépített közös életük érdekében elnézi felesége afférját.

Ismerőse szerint Krausznak nagyon fontos a család, gyermekként elvesztette édesanyját, kislánya megszületésével és házasságával azonban úgy érezte, végre minden a helyére került.

Ezt az idilli boldogságot nem akarta feladni a megcsalás hírére sem – összegezte ismerőse, aki szerint a sztárséf azért hozta meg a nehéz döntést, mert úgy tudta, Tóth afférja már a múlté.

Az információk szerint azonban hatalmas csalódásként élte meg, mikor rájött, nem egyszeri félrelépésről van szó. Az értesülések szerint ekkor döntött a válás mellett.

Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának

viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb

– fogalmazott Krausz ismerőse.