A színész amióta elhagyta a komlói rehabilitációs intézetet rengeteg szeretetet kap és hamarosan színpadra lép. Az elvonón eltöltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került.

300 napja nem nyúlt alkoholért

Szerdán lesz 300 napja, hogy Molnár Gusztáv nem ivott alkoholt, ami elképesztő akaraterőre utal. A színészt még tavaly novemberben vitték be a barátai egy komlói rehabilitációs intézetbe, hogy legyőzze a függőségét, ami hosszú évekig megkeserítette az életét.

Megerősödött lelkileg

Gusztinak rendkívüli mélyponton volt az élete mikor az elvonóra került, de az ott eltöltött 265 nap alatt megerősödött lelkileg, és a rengeteg sportnak köszönhetően fizikailag is sokkal jobb formába került.

Sokan kérnek tőle tanácsot

A színész rengeteg üzenetet kap olyanoktól, akik szintén küzdenek valamilyen függőséggel, vagy a családjukban, baráti körükben van jelen ez a súlyos szenvedélybetegség.

Szeretné megosztani történetét

„Nagyon sokan kérnek tőlem segítséget, ezért úgy vélem, a közeljövőben hosszasabban is szeretnék arról beszélni, miken mentem keresztül. Szerdán lesz háromszáz napja, hogy nem nyúltam alkoholhoz, és végre megtaláltam önmagam” – mondta a színész.

Sok pozitív visszajelzést kap

„Rengeteg szeretetet kapok a környezetemtől, és úgy látom, a rólam szóló cikkek is pozitív hangvételűek. Egy évvel ezelőtt egészen más volt a helyzet, akkor még nem is tudtam kezelni, ami körülöttem történik, ma már tudom. Egyébként azt mondták, 4-5 százalék az esély arra, hogy valaki felépül egy ilyen súlyos szenvedélybetegségből, úgy tűnik, én jókor voltam jó helyen” – mesélte a Ripostnak Molnár Gusztáv.

Szerdán már fellép

A színész jelenleg egy szövegkönyvön dolgozik, szerdán pedig már Kecskeméten lép fel egy felolvasóesten, amire sokat kellett készülnie.

Hírt adott magáról

Az elvonón eltöltött idő után egy hosszú Instagram posztban adott hírt magáról Molnár Gusztáv. Elmondása szerint, minden úgy történt, ahogy történnie kellett. Nehéz utat járt be mielőtt az elvonóra került: a kisfiával megromlott a kapcsolata, a testvérével összeveszett, visszavonták az összes szerepét és a házassága is zátonyra futott.

Úgy érzi, ajándékot kapott a sorstól

„A saját világom Komló előtt pokollá változott, és nem igazán láttam már belőle kiutat. Vesztettem. Ezzel a fájdalommal, veszteséggel kellett szembe néznem, és persze önmagamnak azzal a részével, amiről ez idáig nem akartam tudomást venni” – közölte bejegyzésében. Úgy érzi, lehetőséget kapott a sorstól, hogy megtudja korábban mi miért történt úgy, ahogy történt, illetve hogy jobban megismerje önmagát.

Forrás: BudaPestkörnyéke.hu