Megmutatta családját Kis Grófo egy interjúban. A mulatós sztár feleségéről, Tündéről is mesélt, aki szigorú roma hagyományok mentén éli az életét, így például bulizni sem mehet el férje engedélye nélkül.

Szigorú roma hagyományok

Grófo bevallotta, követik a családi hagyományokat, így például természetes náluk, hogy felesége nem mehet el szórakozni a férje engedélye nélkül. Azonban ebből nem csinálnak problémát. „Nem is vágyik erre. Nyaralni sem mehet el a barátnőivel, ilyen nálunk nincs, nem is vágyik rá a feleségem, ez az igazság. Amiben felnőttünk, amilyen hagyományokat láttunk, azt adjuk tovább a gyermekeinknek is” – közölte Kis Grófo.

Néhány hagyományon módosítanak

„Nyilván vannak olyan hagyományok, amiket elengedünk, olyanok, amikből elveszünk, hozzáteszünk, de van egy alap mag, amit kötelező megtartani” – tette hozzá.

A felesége a barátnőit is családon belülről választja

A mulatós azt is elárulta, hogy feleségének a családon belül vannak barátnői. A „menyecskék tartják a kapcsolatot, és nagyon jól elvannak”, fogalmazott Kis Grófo.

Külön programra nem mehet egyedül a kedvese

„Ha például van egy barátom, akinek a felesége jól össze tud barátkozni az én feleségemmel, akkor természetesen engedjük őket, ám egyértelmű, hogy mi is családosan megyünk el egy programra. Azt, hogy külön elmenjenek, nem nagyon tudom elképzelni” – fogalmazott a sztár.

Nem is vágyik erre

A zenész hozzáteszi, fontos megjegyezni, hogy felesége nem vágyik arra, hogy eljárjon valahová a barátnőivel: „Nagyon fontos, hogy ő sem vágyik erre. Én elmehetnék, de én sem szeretnék. Nekem a zene, a hétvégi koncertek jelentik a szórakozást, nem akarok kimaradni otthonról és reggel hazamenni” – mondta Kis Grófo.

Grófó két lánytestvére háztartartást vezet

Két lánytestvére is van Kis Grófonak, akik háztartásbeliek, polgári foglalkozásuk nincs – írja a Blikk.

Forrás: BudaPestkörnyéke.hu