A magyar celebvilágban sorra mennek tönkre a házasságok. Idén vált el Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Peller Anna és Lukács Miki, Tóth Gabi és Krausz Gábor, Szigligeti Ivett és Dudás Miki, és most Sydney van den Boschék is.

Sokakat aggaszt Kasza Tibi házassága is, aki az utóbbi egy évben nem osztotta meg feleségével közös élményeiket, és a két kislányukat sem mutatja meg a nagyvilágnak. Azonban az okok mögött más rejtőzik.

Kasza Tibiék házassága

A Szerencsekerék házigazdája tudatosan választotta, hogy ritkán tűnik fel a közösségi médiában, és a családja életéről sem árul el semmit.

„Mi lett Kasza Tibiékkel? Na ez az a kérdés, amibe éjjel-nappal belefutok”

– kezdi nevetve az édesapa a story.hu-nak.

„Mert bár nem mi ömlünk a bulvárból, és a közösségi oldalunkon sincs rólunk friss kép – mint ahogy arról sem sztorizom, épp mit ebédelek –, ez nem jelenti azt, hogy eltűntünk volna. (…) Tény, hogy ez a jelenlét már egészen másról szól, mint anno, amikor elkezdtem a közösségi médiával foglalkozni, az számomra szórakozás volt, baromira élveztem. Aztán egy idő után már kevésbé…

Minél többet mutattam magamból, annál több kellett. És ez egy állandó nyomás és megfelelési kényszer az emberen. Ott voltam a kezdeteknél, amikor indult itthon a közösségi média, így pontosan láttam, hogy a korábban még ártatlan, szórakoztató világ hogyan vált évről évre egy csatatérré.

Például tudatosan nem mutatom a gyerekeimet sem, de pár éve még simán posztoltam olyan képet, amin a háttérben látszott Lora Bella kis lába.

Nyár volt, nem volt rajta zokni, majd jött is a komment, amiben számon kérték, miért nincs rajta, majd le is oltottak, hogy milyen felelőtlen szülők vagyunk… De ha lett volna rajta, akkor meg az lett volna a baj. Viszont eljutottam oda az életben, hogy senkinek nem akarok megfelelni, csak a családomnak.” – összegezte Kasza Tibi, hogy miért nem kenyere az állandó szereplés már.

Forrás: minden-egyben.com