Torres Dani csak 22 éves volt, amikor 2004-ben bekerült a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának második részébe.

A csibész mosolyú énekes a tehetségével és sármjával rögtön ellopta a rajongói szívét, rengeteg nő odáig volt érte. Végül negyedik helyezést ért el, amire nagyon büszke volt. Új terveiről és nem mindennapi hobbijáról a Reggeliben mesélt.

Torres Dani, aki ma már 41 évesen, hosszú hajjal hódít, nem adta fel a zenélést, egy év stúdiómunka után szeptember elején látott napvilágot a 18 dalból álló nagylemeze.

„- Nekem nagyon régóta volt nagy álmom egy akusztikus lemezt összerakni, ezt még a régi zenekarommal szerettem volna összetenni. Sok idő volt, mire megtanultam, hogyan kell mindezt felépíteni. Szeptember elején jön ki ez az újdonság, már izgulok is. 2017–ben jelent meg a harmadik lemezem, a Change című, ennek a főcímdalát is feltettük az új lemezemre. Mindig nagyon készülök valamire, ez most egy új korszak számomra is.”

Az énekes nagyon aktívan éli az életét, zenei karrierje elsőbbséget élvez, de új célok és tervek is akadnak bőségesen.

„- Nekem mostanában kevés időm jut csak a pihenésre, Kapolcson töltöttem el idén nyáron egy napot. Sátraztam, lementünk barátokkal egy kicsit a Balatonra, és lazítottunk. A hobbim a hegymászás, már túl vagyok egy hatezres csúcstámadáson is.”

A hegymászás elmondása szerint megnyugtatja, és lecsendesíti az elméjét, családjával együtt a hegyek és a magasságok nagy rajongói.

„- A Chimborazo Ecuador legmagasabb hegye, egy 6310 méter magas vulkán, ami már kialudt. Ezt másztam meg, és nagyon büszke vagyok rá. Öcsém és húgom három hete mászták meg. Közben két menedékház van, izgalmas az egész.”

Forrás: Femina.hu