4 olyan csillagjegy van, akik sokkal ellenállóbbak, és jobban bírják a stresszt, mint a többiek, és bármilyen problémával szembenéznek az életben!

Bika
A Vénusz fennhatósága álló Bikát az asztrológusok egy szilárd sziklához hasonlították, hiszen a akár legkellemetlenebb élethelyzetekben is két lábbal tudnak állni a földön. A szerelem és a szépség bolygója stabilitást és következetességet nyújt a Bikának.

Földi csillagjegy lévén a Bika nyugodt, kitartó és elszánt. Az ereje a türelmében rejlik, inkább megvárja a vihar végét, mintsem hogy megküzdene vele.

Rák

A gondoskodó Vízjegy arra törekszik, hogy rend legyen körülötte és benne. Uralkodó bolygója a Hold, ezért legfőbb erőssége a mély érzelmekben, és az intuíciós képességekben rejlik.

A legkiszámíthatatlan időkben is képes arra, hogy megtalálja az egyensúlyt, az élet nagy csatáit gyakran másokért vívja, mottója, hogy “csak azért is megmutatom, hogy kibírom”. Erős érzelmi beállítottságának köszönhetően, mindig meg tudja őrizni a hitét.

Fontos számára, hogy a szerettei mindig jól érezzék magukat. A fájdalmairól nem sokat beszél, inkább átalakítja magában őket gondoskodásra és együttérzésre.

Skorpió

Határozott és ellenálló a stresszel szemben, és nagyon könnyen regenerálódik.

Két uralkodó bolygója, a Mars, az egység és a vágy bolygója és a Plútó, amely az átalakulásé és az újjászületésé. Ez a kettős hatás az elszántság és a mély megújulási képesség kombinációját hozza el a Skorpiónak.

Nagyon jól kezeli a kritikus helyzeteket, és közben fejlődik is, bátran szembenéz a félelmeivel. Az akadályokat legyőzve, megújulva folytatja életét.

Bak

Uralkodó bolygója a Szaturnusz, emiatt bármilyen jelentős kihívással néz is szembe, nem csügged el. A Szaturnusz a fegyelem, a rendszeresség és az életleckék bolygója. A Bak minden erejével küzd a problémák megoldásán, nagyon kitartó, gyakran éjszakázik is, hogy pontos stratégiát alakítson ki. Minden feladatot kitartóan teljesít.

Forrás: Filantropikum.com