Közös képükkel búcsúzik a tragikus körülmények között Jordániában elhunyt sportolónő fia.

Sziklamászás közben történt a baj

Kozma Zsuzsanna tragédiáját épp az okozta, amiért rajongott. Egy interneten szervezett túracsoporttal utazott nemrég Jordániába, kirándulni, sziklát mászni. A baleset egy ilyen túra alkalmával történt. A beszámolók szerint a csoport már indult vissza az egyik sziklától, ám Zsuzsa még szeretett volna egy szelfit készíteni magáról egy sziklánál.

Megcsúszhatott

Mivel egyedül maradt, ezért pontosan még nem tudni mi történt, de fotózás közben valószínűleg megcsúszhatott és a mélybe zuhant. A rendőrség az elhunyt testvérét értesítette először a tragédiáról.

Még nem tudják, hogy fogják hazaszállítani

Jelenleg Zsuzsanna holttestének hazaszállítását intézi a család, de ennek folyamata egyelőre még kérdéses. A gyászoló fiú, Norbert nem tudja felfogni, ami az édesanyjával történt.

Közös képpel búcsúzik

A közösségi oldalán tett közzé egy megható bejegyzést az anyukájáról:

„Utolsó közös képünk ÉDESANYÁNKKAL. 2023.09.25. Hegyek szerelmeseként, tragikus balesetben életét vesztette Jordániában Örökre szeretni fogunk Soha nem felejtünk, nem tudjuk felfogni ép ésszel…..” – írta a bejegyzéséhez.

Fitnesztréner volt

Kozma Zsuzsa fitnesztrénerként dolgozott, közösségi oldalán közzétett posztjai szerint gyerekeknek és időseknek is tartott tornákat. Kozma Zsuzsa Kisvárdán született, ám már évek óta Budapesten élt. A halálhírét egy közeli ismerőse is megosztotta a közösségi oldalon. A bejegyzés alatt özönleni kezdtek a részvétnyilvánítások.

Veszedelmes szelfik

Sajnos nem ez az első olyan eset, hogy valaki egy szelfizés miatt sérült meg vagy veszti életét. A Kékvillogó közölte tavaly áprilisban, hogy Sárospatakon, egy 16 éves fiú a vasútállomáson felmászott egy tehervagon tetejére, hogy fényképet készítsen, ám “a felsővezetékben lévő magasfeszültség áthúzott rajta”. Áron meghalt, 15 éves barátja, aki megpróbált segíteni rajta, pedig súlyosan megsérült.

Fotó: Facebook

Forrás: BudaPestkörnyéke.hu