A Beköltözve Hajdu Péterhez című műsorban Majoros Péter, azaz Majka őszintén vallott kapcsolatáról Majoros Hajnalkával. A pár 13 éve van együtt, szerelmükből két fiú született, a 12 éves Marián és a 7 éves Olivér, 2021-ben pedig össze is házasodtak.

A TV2 sztárja azt is megosztotta, hogy hiába régóta egy párt alkotnak, a mai napig tetszeni akarnak egymásnak.

– Én folyamatosan tetszeni akarok neki, hogy ne találjon bennem olyan kivetnivalót, hogy elhízom, hogy igénytelen vagyok, hogy nem figyelek oda magamra. Reggel, mielőtt lemegyek hozzá, bevizezem a hajamat, mert nem akarok előtte hülyén kinézni – közölte a Tv2 sztárja, Hajdú Péter műsorában.

A rapper elmondta, fontos, hogy a feleségének is legyen saját tere, így minden évben elküldi Hajnit a barátnőivel nyaralni.

– Minden évben veszek nekik egy nyaralást, kibérelek egy lakást hat-hét főre, mert általában annyian szoktak menni, de előre nem mondom meg nekik, hogy hol. Csak annyit mondok: tudjátok, szombaton mentek, 14:20-ra legyetek a reptéren – magyarázta Majka.

A boldogságuk titka az, hogy kellő szabad teret adnak egymásnak, azonban ha Hajni megcsalná, azon nem biztos, hogy valaha túl tudna lépni.

– Ha meghallanám, hogy egy ilyen nyaraláson – vagy bárhol – Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem… De nem tudok semmit ezekről a dolgokról és nem is akarok– jelentette ki a műsorvezető.

– Szerintem mindent meg lehet bocsátani, de ott marad benned egy olyan tüske, amitől az olyan dacos, kicsit egoista embereknek, mint én, vagy esetleg ő is, egész életében nem tud szabadulni.

Ugyanakkor éppen ezért nem nézek bele a telefonjába, amiként ő sem az enyémbe. Mindig azt mondjuk, és ez hatalmas igazság, hogy nem keresünk olyan dolgot, amit nem akarunk megtalálni.

Minek nyomozgassunk a másik után, hogy hova megy, mit csinál… Ilyen nincs. Neki van egy élete mellettem, és az én dolgom, hogy megpróbáljam boldoggá tenni. Ha pedig ez nem sikerül, az kicsit az én hibám is. – osztotta meg véleményét Majka.

Forrás: Blikk.hu