Nyilatkozott Kozma Zsuzsa volt párja, akivel jó kapcsolatot ápolt: Zsuzsa még a szót se szerette, szóval biztos, hogy nem szelfizett.

Beszámoltunk róla, hogy Jordániában életét vesztette Kozma Zsuzsanna fitneszezdő, amikor egy kirándulás alkalmával egy sziklán próbált fotózkodni, azonban megcsúszhatott és a mélybe zuhant, mindezt végignézték a társai is.

Mindene volt a sport

Zsuzsanna imádott utazni és sziklát mászni. Ő maga indította a FittMóka nevű programot, melyben gyerekeknek tartott edzéseket.

Több millió forint a szállítás

A Blikknek nyilatkozott az áldozat gyermeke, aki elmondta, még vizsgálják a baleset körülményeit Jordániában, ők pedig várják, hogy szeretett édesanyját hazahozhassák.

„Egy céget kell megbíznunk vele, a költsége pedig sok-sok millió forintba kerül. Minden támogatás jól jön, de a családdal közösen azt a döntést hoztuk, hogy ez a mi tragédiánk, nem szeretnénk mártírt csinálni magunkból. Sajnos nagyon rosszindulatúak az emberek, nekünk kell megoldanunk a problémáinkat” – fogalmazott az áldozat fia.

„Biztos, hogy nem szelfizett!”

„Zsuzsa még a szót se szerette, szóval biztos, hogy nem szelfizett. Én nem is tudok róla, hogy lenne szelfis képe. Szerintem nincs is. Ő mindig, ha fényképezett, akkor a tájat fotózta és hogyha ő róla készült fotó akkor vagy fotósok csinálták vagy mindig megkért valakit, hogy fényképezze le” – közölte a volt párja a Tényeknek.

Keresik a felelősöket

A történtekkel kapcsolatban egyre több a kérdőjel a fitneszedző gyászoló fiában. Egyelőre nem tudni, hogy a sportolónő szelfizni szeretett volna, vagy csak egy tájképet csinálni. Ez úgy derülhet ki, ha a család megkapja a telefonját. A fiú mindenesetre nem tud belenyugodni: „muszáj, hogy legyen felelőse a tragédiának.”

Fotó: illusztráció

Forrás: Kékvillogó, Kékvillogó