A cigány horoszkóp egy ősi jóslási módszer, amely a születési dátum alapján 12 különböző szimbólumhoz sorolja az embereket. Ezek a szimbólumok a cigány kultúra jellegzetességei, amelyek kifejezik a cigányok életmódját, hagyományait és hitét.

Íme, az októberi cigány horoszkóp:

Tőr (március 21. – április 20.): A Tőr jegyűekre meglepetéssel teli hónap vár, amely jó vagy rossz is lehet. A szerencse napjaik a 12., a 20. és a 29. Akik egyedül vannak, rátalálhatnak párjukra, akik kapcsolatban élnek, azoknak jelentős meglepetésben lehet részük.

Korona (április 21. – május 20.): A Korona jegyűeknek sok feladatot kell elvégezniük a hónapban, amihez nem mindig lesz elég idő. Az utazásaik során különleges emberekkel találkozhatnak, akikkel összekötheti őket valami mélyebb. A szerencse napjaik a 3., a 10. és a 18.

Gyertyatartó (május 21. – június 20.): A Gyertyatartó jegyűeknek kiemelkedő lesz az október, amit érdemes kihasználniuk. Fontos, hogy ne bízzanak semmit a véletlenre, és tanuljanak másoktól. Lehet, hogy a házasság gondolata is felmerül bennük. A szerencse napjaik az 8., a 19. és a 30.

Kerék (június 21. – július 20.): A Kerék jegyűekre változatos hónap vár, amelyben pozitív és negatív meglepetések is érhetik őket. Készüljenek fel mindenre, és próbálják kihozni mindenből a legjobbat. Ne hagyják magukat befolyásolni mások véleménye vagy híre által. A szerencse napjaik a 2., a 19. és a 24.

Csillag (július 21. – augusztus 20.): A Csillag jegyűeknek az egészségükkel kell foglalkozniuk októberben, de ez nem akadályozza őket abban, hogy élvezzék a szabadnapjaikat. Jó ötlet lehet elutazniuk néhány baráttal, szórakozniuk, lazítaniuk. A szerencse napjaik a 13., a 20. és a 29.

Harang (augusztus 21. – szeptember 20.): A Harang jegyűeknek sok kérdés halmozódik fel a hónapban, amelyekre nem mindig tudják a választ. Legjobban teszik, ha alkalmazkodnak az új helyzetekhez, de ehhez sok türelemre lesz szükségük. A szerencse napjaik a 2., a 16. és a 20.

Pohár (szeptember 21. – október 20.): A Pohár jegyűekre boldog hónap vár, amelyben sok öröm éri majd őket. Szeretik az életet, és ez viszonzásra is talál. A párkapcsolatuk harmonikus, a munkájuk sikeres, a családjuk támogató. A szerencse napjaik a 4., a 15. és a 23.

Pénz (október 21. – november 20.): A Pénz jegyűeknek nehéz lesz a következő hónap, amelyben sok akadállyal kell szembenézniük. A pénzügyeik ingatagok, a kapcsolataik feszültek, a munkájuk pedig stresszes. Ne adják fel, keressenek megoldásokat. A szerencse napjaik az 5., a 14. és a 22.

Kard (november 21. – december 20.): A Kard jegyűeknek a következő hónap izgalmasnak ígérkezik, sok kalandban lehet részük. Szeretik a kihívásokat, nem félnek az újdonságoktól. A szerelemben szenvedélyesek, a munkában ambiciózusok, a barátaikkal megbízhatóak. A szerencse napjaik az 7., a 17. és a 26.

Patkó (december 21. – január 20.): A Patkó jegyűekre nyugodt hónap vár, és állandóság. Ez nem zavarja őket, mert szeretik az állandóságot és a biztonságot. A párkapcsolatuk stabil, a munkájuk rutinszerű, a családjuk békés. A szerencse napjaik az 1., a 11. és a 21.

Kalapács (január 21. – február 20.): A Kalapács jegyűeknek kreatív hónap ígérkezik, amelyben sok ötletük születik. Szeretnek alkotni és kifejezni magukat. A szerelemben romantikusak, a munkában lelkesek, a barátai kapcsolataikban inspirálók. A szerencse napjaik a 6., a 16. és a 25.

Kulcs (február 21. – március 20.): A Kulcs jegyűekre titokzatos hónap várhat, amelyben sok rejtélyt kell megfejteniük. Szeretnek kutatni és felfedezni. A szerelemben titokzatosak, a munkában okosak, baráti kapcsolataikban kíváncsiak. A szerencse napjaik a 9., a 18. és a 27.

Forrás: minden-egyben.com

Ha szeretnél többet megtudni a cigány jóslásról, kattints ide.