A numerológia szerint a 8-as számnak októberben kiemelkedő jelentősége van!

A 8-as szám energetikai rezgése 2023 októberét a lehetőségek hónapjává teheti, amelyben, ha erőfeszítéseinket és munkabírásunkat a céljaink elérésére irányítjuk, könnyen kinyílhat előttünk a bőség kapuja.

A számok lenyűgözően kommunikálnak, és az élet néha rajtuk keresztül üzenhet nekünk. Minden év, minden hónapjának sajátos numerológiai energiája van, amely különböző tulajdonsággal ruházza fel az időszakokat.

Az ősz második hónapja, 2023 októbere a 8-as szám tulajdonsága alatt áll, amelyet egy egyszerű numerológiai számítással kiszámolhatjuk. Csak össze kell adnunk az év számjegyeit, 2023 = 2 + 0 + 2 + 3 = 7, majd ehhez hozzá kell adnunk a hónap számjegyeit – október a 10. hónap, tehát 10 = 1 + 0 = 1, és 1 + 7 = 8.

Ha magunkra és a bőség rezgéseire hangolódunk, a 8-as szám az anyagi-, szellemi jólétet is jelentheti („ahogy a mennyben, úgy a földön is”), és közelebb vihet vágyainkhoz. A 8-as stabil szám, jól megalapozott a földi létben, tellurikus, de közben az ég, a végtelenség felé is irányul.

Ahhoz, hogy pozitív változásokat idézzünk elő az életünkben, fontos, hogy apró, de biztos lépéseket tegyünk vágyaink felé, minden nap tennünk kell valamit, bármilyen kis lépésekről is legyen szó.

Ismert, hogy a megfordított 8-as a végtelen szimbóluma, ezért ezt a számot gyakran társítják a végtelen lehetőségekkel, a végtelen szeretettel, a soha véget nem érő energiával, a kifogyhatatlan bőséggel. A 8-as az adok-kapok közötti örökös körforgását is jelentheti. Folyamatosan kapunk valamit, cserébe viszont mi magunk is adunk, és ez a dinamika állandóan ismétlődik.

A 8-as ugyanakkor összekötheti az anyagi és a szellemi síkokat, szimbolizálhatja az önbizalmat és az istenbe vetett hitünket, a karmikus áramlást, a bölcsességet, az együttérzést, a személyes céljaink beteljesülését, a jólétet és a személyes potenciált az elért sikerek által. A 8-as számban a ciklikusság is megtalálható, a folyamatos körforgás a kezdet és a vég, a vég és a kezdet között.

A 8-as szám energiája a mindannyiunkban rejlő végtelen lehetőségekről is szól, és az egyensúlyt, a békét és a belső stabilitást szimbolizálja, különösen, hogy már a Mérleg hónapjában vagyunk, a harmónia és az egyensúly jegyében. Engedd, hogy az intuíciód vezessen ebben az időszakban, és próbálj meg pozitívan gondolkodni, ugyanakkor fektess erőfeszítést a terveidbe, melyért bőségesen megkapot a jutalmad.

A 8-as a numerológiában a felelősséggel, a döntési képességgel, a fegyelem, a hatékonyság, a tekintély és a kompetenciával is öszefügg.

Ez egy kiváló időszak arra, hogy az akaratunkkal, a személyes hatalmunkkal változtassunk ott, ahol a leginkább szükség van rá, illetve hogy javítsunk az életünkön.

Legyen hited és bizalmad abban, hogy minden, ami téged illet, vár rád valahol, és könnyen eljut hozzád, ha összhangban vagy magaddal, anélkül, hogy függenél a vágyaidtól, illetve ha hálás vagy azért, ami már megadatott neked, valamint mindazért, amit ezután kapsz majd, ami még úton van feléd. A 8-as szám felelősségteljesebbé tesz bennünket, így hatékonyan, kreatívan és felelősségtudattal tudjuk kezünkbe venni a sorsunkat.

Fotó: pexels.com

Forrás: Filantropikum.com