Az Univerzum mellettük áll, és olyan lehetőségeket hoz, amelyekhez az életben ritkán jut az ember, mialatt minden rossztól védve lesznek.

Bika
Stabilitás és védelem fogja uralni számodra 2023 őszét. Ahogy a levelek lehullanak minden megváltozik körülötted, továbbra is a céljaidra koncentrálsz, és megvalósítod azokat az álmaidat, amelyekért oly régóta küzdesz.

Az Isten erőt ad, hogy magabiztosan állj az élet változásaival szemben. Semmi és senki sem tud kibillenteni a középpontodból, elszánt és célratörő vagy. Leginkább a természetben leled meg a békéd ebben az időszakban. Az őrangyalaid is veled vannak, és nem engedik, hogy bármi rossz történjen veled.

Mantra 2023 őszére: Elfogadom az összes kihívást, ami elém kerül, mert ezek lehetőséget adnak a növekedésre, fejlődésre és tanulásra. Már semmi sem ijeszt meg, küzdök az álmaimért, és megígérem, hogy nem adom fel, amíg el nem jutok oda, ahol lenni szeretnék.

Rák
Készülj fel egy nagyon különleges őszre. Érzékeny személyiséged lévén, mindig szívesen segítesz és szeretetet adsz. A következő hónapok isteni védelemben telnek majd, akárcsak a Hold fényes ölelése. Ahogy rövidülnek majd a nappalok, melegség és együttérzés lesz rajtad úrrá, amely erőt ad a körülötted élőknek is.

Fontossá válik a szeretteid biztonsága, illetve érzelmi támogatást nyújtasz azoknak, akik lelkileg nehéz periódusban vannak.

Mantra 2023 őszére: Többé nem engedem, hogy a körülöttem lévő emberek irányítsanak, hanem megtanulok hallgatni a lelkemre. Bízom az intuíciómban, mert a számomra megfelelő útra terel.

Skorpió
Az univerzum jobban támogat most, mint valaha. Köztudott, hogy és mély és intenzív érzésű személy vagy, ezekben az őszi hónapokban pedig elárasztanak a védelmező energiák. Gyönyörű változásokat tapasztalsz majd, amelyek segítenek újjászületni, új fejezet kezdődik az életedben.

Mialatt a körülötted lévő világ küzd az őszi változásokkal, te csak gyarapodsz és virágzol. Te vagy a titkok és mély érzelmek védelmezője, nem félsz elhagyni a komfortzónád, és képes vagy fejlődni. Tárd ki a szárnyadat és repülj olyan magasra, amennyire csak tudsz, semmi rossz nem fog történni veled.

Mantra 2023 őszére: Megígérem, hogy mindent megteszek, hogy megbocsássam magamnak a múlt hibáit, lezárjam a fejezetet, és folytassam az életem. Ideje elfogadni a jelent, és terveket készíteni egy csodálatos jövőre vonatkozóan.

Forrás: Filantropikum.com

Fotó: Pexels.com