Koncz Zsuzsa az életéről mesélt egy interjúban, majd elmondta a véleményét „értékteremtő” celebek világáról is.

„Három dologból merítek erőt: a hivatásomból, a közönségemből és a közösségemből. Szenvedéllyel szeretem, amit csinálok, amit még akkor kezdtem, amikor a daloknak, a zenének volt üzenete, értelme, mondanivalója. Rengeteg dolog volt-van velünk-körülöttünk, amelyek foglalkoztatnak engem is mind a mai napig. Szerencsés vagyok, mert a kiválasztott dalaimon keresztül megfogalmazhatom mindazt, amit ezekről gondolok, és ahogyan ezt megtettem régen, úgy megteszem most is. Nem gátolt soha, hogy nem mindenki veszi ezt jó néven, hiszen többnyire könnyed szórakoztatásra kitalált műfaj a könnyűzene, ezért nem is zokon vehető” – mesélte el Zsuzsa.

Viszont kritikus szemmel nézi a mai influenszer trendet:

„Elnézem az influenszerek tömegeit, akik abból élnek – és nem is rosszul –, hogy egész nap mutogatják a botrányokkal fűszerezett, sivár életüket. Hát, köszönöm, én ebből nem kérek, sem nézőként, sem szereplőként. Az én ‘szerződésem’ a közönségemmel nem erről szól. A szociális médiát privát emberként nem használom, az internet nekem a tájékozódás eszköze, nem a pletykáé” – jelentette ki az énekesnő.

Az influenszerek a hasonló kritikákra általában úgy reagálnak, hogy a közönség irigy, illetve rosszindulatú, viszont jelzés értékű lehet, ha már egy elismert énekesnő is hasonlóképpen vélekedik.

Forrás: minden-egyben.com