Érdekes párbeszédet hallgatott végig egy nagymama két óvónőtől, amikor az unokáját vitte reggel az intézménybe. A történtek után a gyereket is átiratták egy másik oviba.

A történetét változtatás nélkül közöljük:

Tegnap elvittem az unokámat az óvodába és ez a párbeszéd hallatszott ki két óvónő között , bár azt hitték nem hallom…Kérlek olvassátok el minnél többen! Szeretném, hogy eljusson mindenkihez, hogy mi folyik abban az óvodában!

Elvittem az unokámat tegnap a 9. kerületi óvodába. Nagyon vártam, hogy elvihessem a kis Fannikámat az óvodába, mivel még nem volt alkalmam megnézni melyik óvodába jár.

Egészen jó volt minden mindaddig , míg oda nem értünk az óvodába. Segítettem lepakolni a kis ruháit meg a cipőjét, majd elküldtem kezet mosni. Miután megmosta a kezét, akkor kérte, hogy ne menjek haza, mert nem akar itt maradni egyedül. Nagyon megsajnáltam. Ekkor tüsszentett Fanni egyet és ezt a párbeszédet hallottam utána…

„-Hallottad ezt a tüsszentést? -Igen hallottam és nem értem, hogy lehet betegen behozni ezt a kis korcs, neveletlen gyereket?! „

-Én persze meghallottam. -Megkérdeztem: Önök minden gyereket így hívnak az óvodában? Vagy akkor miért itt dolgoznak ha nem tudnak megfelelően beszélni a gyerekekkel? Elvégre az óvónők feladata, hogy kicsit neveljek meg a gyerekeket nem?!”

-Erre a két óvónő nekem esett, hogy mi a f✱sznak hozom be a beteg unokámat?”

-Én megkérdeztem, azért mert tüsszentett akkor beteg?!-Megfogtam Fannika kezét és mondtam a két óvónőnek, hogy köszönjük de innentől nem fog az unokám ide járni és nagyon sok embernek elfogom mesélni, hogy ebben az óvodában mi megy itt!

-Hazaértünk és elmeséltem az anyukájának az esetet és teljesen le volt döbbenve. Teljesen egyetértett velem. Mindenki gondolja meg, hova íratja be a gyerekét , mert nem minden az aminek látszik…Nagyon szeretném, hogy ez sok emberhez eljusson!!!!!! Ti mit tettek volna a helyemben? Kérlek titeket osszátok meg minél többen!

Forrás: minden-egyben.com