Az Újhold új kezdetet és izgalmas nyithat az életünkben. Ez az időszak lehetőséget kínál a célok kitűzésére, és a jövő magjainak elültetésére.

A következő két hétben arra bátoríthatnak minket, hogy spontán és intuitívak legyünk, így eljuthatunk oda, ahová szeretnénk, végül elvezetnek minket a Telihold varázsához.

Október 14-én este 19:55-kor kel fel az Újhold a Mérlegben, amely a gyógyulás, az isteni energia és a bátorság erejét hozza a kissé hűvös, de meleg színekkel teli őszi égboltra.

Ez az Újhold a Mérlegben kozmikus emlékeztető lehet a leckékre és a gyógyulásra az emberi kapcsolatainkban. Az Univerzum arra buzdít minket, hogy a lelkeket, akikkel találkozunk, tükörképeknek tekintsük, amelyek feltárják belső világunkat, és világos betekintést nyújtanak a kapcsolatainkba.

Újhold a Mérlegben: a legfontosabb, amit megtanulunk

A legfontosabb lecke, amit a Mérlegben lévő Újhold alatt megtanulhatunk, az a harmónia megtalálása az adás és az elfogadás dinamikájában. Olyan kapcsolatokra kell figyelnünk, amelyek a tiszteleten, az őszinteségen és az érettségen alapulnak, és amelyben megtalálható az egyensúly.

Lehetőségünk nyílik rá, hogy lelassulva értékeljük saját életünket, valamint az emberekkel való kapcsolataink minőségét. Elégedettek vagyunk? Vannak olyanok, akiket el kell engednünk? Vannak mérgező kapcsolataink, amik visszatartanak minket? Hogy javíthatjuk a kapcsolatainkat a számunkra fontos emberekkel? Ezek lesznek a fontos kérdések.

Az Újhold a Mérlegben elhozza a frissességet és bátorságát

A Mérleg gondoskodása alatt a kapcsolataink az érzelmi biztonság forrásává válhatnak, megadva nekünk a biztonságot és a kényelmet, amire vágytunk.

Emlékezzünk, hogy az életben a minőség, és nem a mennyiség számít.

Újhold a Mérlegben valamint Merkúr és Plútó kvadrát

Az Újhold a Mérlegben a Merkúr-Plútó kvadrátból is erős energiákat kap, ami intenzív kommunikációt és gondolkodást eredményez. Mély beszélgetéseinkben és az önreflexió pillanataiban, ne csak a rejtett igazságokat tárjuk fel, hanem az alapokat is, amelyek a legfontosabb kapcsolatainkat építik a társadalomban.

Ez megfelelő időszak arra, hogy elgondolkodjunk a kapcsolataink minőségén. Az Újhold egy új kezdet színterét teremti meg, és lehetőséget ad arra, hogy meghatározzuk és kitapossuk az utat a jövőbeli céljaink felé.

A Mérlegben lévő Újhold legfontosabb részterületei:

• Barátság
• Szerelem
• Gyógyulás
• A karmikus adósságoktól való megszabadulás
• Fegyelem, rendezettség, hűség és bizalom

Forrás: Filantropikum.com

Kiemelt kép: pexels.com