A belső erő megtartása egy életen át – ez az egyik legnagyobb feladat, amit teljesítened kell! Nem engedheted, hogy olyanok uralják az életed, akik megbántottak.

Ha sérelem ér minket, akkor általában az az első reakció, hogy megpróbálunk bosszút állni, pedig egyáltalán nem biztos, hogy ez a megfelelő út. A „karmád”, avagy egy felsőbb rendezőerő mindig irányítja az életedet, akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem a helyes irányba mész, vagy, ha úgy érzed, nem igazságos, ami történik veled.

Az Univerzum mindig a te oldaladon áll, leginkább akkor, amikor már nem tudod megvédeni magad.

A karma törvénye: amit adunk ennek a világnak, azt kapjuk vissza cserébe. Ha a jó dolgokra figyelsz, pozitív szemlélettel közelítesz a világ felé, akkor ez mind visszaáramlik hozzád. Ha pedig a rossz cselekedetek és gondolatok vannak túlsúlyban az életedben, azzal csak magadnak ártasz.

Az biztos, hogy ha valami jó teszel, az soha nem marad viszonzás nélkül. A jócselekedeteid következményeként megváltozik a „karmikus energiád”, és ez pozitív hatással lesz az életedre.

Ha nem szeretnéd, hogy azok akik bántottak, hatással legyenek az életedre, akkor szert kell tenned a belső erőre. A szembenézés a kihívásokkal és a fájdalommal elkerülhetetlen, más különben soha nem találod meg igazi éned, és nem lesz birtokodban az a belső erőt, amire szükséged van.

A rejtett neheztelés, a bosszú, amin agyalsz, akadályt jelenthet a személyes fejlődésedben. Te magad teremted meg az életet, amelyet élni szeretnél. Ha boldog akarsz lenni tele pozitív energiával, akkor egy nagy lépést kell tenned ebbe az irányba.

Meríts erőt azokból a kapcsolatokból, amelyek számodra fontosak, és tartsd magad távol azoktól, amelyek semmit sem jelentenek.

Mindannyian saját cselekedeteink következményeiért kell felelősséget vállalunk, nem szabad más dolgokkal foglalkoznunk. A változáshoz az is elég lehet, ha csökkented a kommunikációt azzal az egyénnel, aki megsértett, az élet, a „karmád” pedig majd végzi a dolgát, te pedig nyugodt és magabiztos lehetsz!

Próbálj meg úgy bánni másokkal, ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled!

Jegyezd meg, a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek elsőre tűnnek!

Forrás: Filantropikum.com

Kiemelt kép: pexels.com/illuszráció