Cinthya Dictator Kadarkai Endre Lélekben című műsorában beszélt az őt ért támadások miatti szorongásairól.

A fotós, művésznevén Cinthya Dictator, megosztott egy szörnyű eseményt még fiatal korából: 16 évesen brutálisan megverték fényes nappal az utcán merész kinézete miatt.

A 33 éves sztár elmondta, számára nagyon hamar jött az ismertség, már 14-15 éves korában, a Myspace időszakában is felfigyeltek rá nem mindennapi stílusa miatt. Később ez szorongást váltott ki nála, ami félelemmé alakult, ráadásul az utcán is megtámadták:

„Tizenhat évesen engem megvertek Úpesten. Az utcán, szombat délután 1 órakor. Csak azért bántalmaztak, mert feltűnően néztem ki.

Egy és három óra között az Újpest-központi aluljáróban beszóltak, utánam jöttek és a villamosmegállóban ájulásig vertek.” – közölte a fotográfus.

A fotós hozzátette, az esetet körülbelül húsz ember nézte végig, de senki nem segített, feltehetően féltek, hogy őket is bántalmazzák, ha közbeavatkoznak.

A művész elmondása szerint, ezek után sokkal rejtőzködőbbé vált, a szülei is arra intették, hogy legyen visszafogottabb, változtasson hajszínén.

Ő azonban nem mondott le teljesen extravagáns megjelenéséről, inkább sapkák alá rejtette színes tincseit, illetve hamar megcsinálta a jogosítványt is, hogy lehetőleg ne kerüljön még egyszer hasonló helyzetbe. Szerencsére, azóta nem érte ehhez hasonló atrocitás.

A teljes beszélgetést itt tudod megtekinteni:

Forrás: retropercek.hu