Újra akcióban a színész!

Nemrég járta körbe a sajtót a hír, miszerint Kern András a járdán parkolt egy budai pékség előtt. A Frankel Leó út és a Margit körút sarkán található pékség előtt nincs parkoló, ezért választhatta a szabálytalankodást a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész. Akkor elnézést kért, azonban most újra megtörtént az eset.

A korábbi szabálytalankodásról a Blikk egyik olvasója készített egy képet, amit aztán közölt is a portál. Ezt követően az RTL több járókelőt is megkérdezett arról, hogy mi a véleményük Kern András szabálytalanul parkolásáról. “Hát hova állt volna? Itt volt dolga, persze hogy megállt” – válaszolta egy idős nő. Egy férfi szerint a szabályokat mindenkinek be kell tartania, majd hozzátette, kifogásokat ő is fel tudna hozni.

Kern András is kommentálta az esetet

Ezek után az RTL telefonon érte el Kern Andrást, aki elismerte, hogy szabálytalanul állt meg a pékség előtt, ugyanakkor hangsúlyozta, mindössze néhány percre ugrott be. Érdekesség, hogy 2021 januárjában is rajtakapták hogy tilosban parkol, ugyanitt.

Megindokolta döntését

“Nem azért állok én oda, mert valami különleges embernek tartom magam” – véleményezte az esetet a színész. “Siettem. Én ezt ekkora ügynek nem tartom” – tette hozzá Kern András.

A színész kiemelte, hogy senkit sem akadályozott a parkolással, senkinek sem kellett őt kerülgetnie, mert amikor leparkolt, éppen senki nem akart átmenni a zebrán. Szerinte a dolog el van túlozva.

Megint lekapták a tilosban

A színészt ismét utolérték, és lefotózták, ám ezúttal a szóban forgó pékséggel szemközti oldalon parkolt helytelenül. A színész járdán parkoló kocsiját a 444 olvasója fotózta le a Margit híd budai hídfőjénél.

Megszólalt Őrsi Gergely, a 2. kerület polgármestere

Kern András már annyiszor parkolt itt tilosban, hogy nemrég a 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is magához vette a szót, és elmondta, hogy nagyon szép gesztus lenne, ha a balesetveszélyes parkolás megelőzése céljából kihelyezni kívánt virágláda kihelyezésének költségeibe be tudna szállni a művész úr. Erről még egy posztot is közzétett a közösségi oldalán.

Kiemelt kép: Facebook/kernandrashivatalosoldala

Forrás:BudaPestkörnyéke.hu