Lássuk!

Kos Szakmailag, és a magánéletedben is sikeres hónap vár rád. Az elmúlt fél év kitartó munkájának gyümölcsét most arathatod le. Lehet, hogy fizetésemelés, vagy egy jutalomkirándulás vár rád. Szakmai sikereid a családi életedben is jelentős hangulati felüdülést hozhat. Ha egyedülálló vagy, a hónap utolsó két hetében számíthatsz nagyobb változásokra.

Bika A november kimondottan sikeres hónap lesz számodra. Most megmutathatod, hogy mi mindenre vagy képes valójában. A Szaturnusz segítségedre lesz, hogy a megfelelő irányba haladjon az életed. A kapcsolatodban lehet, hogy nehéz helyzetekkel kell megbirkóznod, de idővel tisztázódni fog minden. Légy nyitottabb, nyugodtan mond el a véleményedet, ezzel a jövőben elkerülheted a konfliktusokat. Egy olyan személy iránt fogsz gyengéd érzelmeket táplálni, aki tele van optimizmussal, életkeddvel, szeretettel.

Ikrek Mivel elég aktív társadalmi életet élsz, számos új emberrel kerül az utadba. Sok új dolgot fogsz tanulni, ezáltal szélesedik a látóköröd. Ha egyedülálló vagy, a hónap első felében ismerkedhetsz meg a nagy Ő-vel. Kerüld a drámai, bonyolult helyzeteket, illetve jobb, ha megtartod a véleményed magadnak, és csak a hozzád közelállókkal osztod meg terveidet. November 10-én fontos dolog történhet a szerelmi életedben.

Rák Az utóbbi időben nem sok jó dolog történt veled, de soha ne add fel. Itt az ideje, hogy rád is süssön a nap, boldogsággal teli időszak vár rád. Főleg a szerelemben leszel szerencsés. Engedd el a múlt sérelmeivel, a régi szerelmeket, nézz előre, és légy boldog. Az is lehet, hogy más országba költözöl, vagy esetleg egy új munkahely vár rád. Légy nyitott.

Oroszlán Ebben a hónapban új életszakaszba érkezel, amikor a családod-, és személyes jóléted miatt kell cselekedned. A hónap második felében életmódváltásra adhatod a fejed, de lehet, hogy mindezt egy egészségügyi probléma hatására teszed. Fordíts nagyobb figyelmet önmagadra. A november előnyös időszak vásárlásra, és szerződéskötésre is.

Szűz Egy kellemes, és elégedett időszak vár rád. A munkádban, és magánéletedben is sikereid lesznek, végre megtalál a harmónia. Most tudatosan döntesz úgy, hogy elengeded a régi sérelmeidet, hogy megszabadulhass a problémáidtól. Szabad leszel és boldog, és többé nem állhat semmi az utadba.

Mérleg Olyan új embereket sodor az utadba az élet, akik által új utak ajtók nyílnak meg az életedben. Kicsattansz majd az energiától, életörömtől, és végre nyugodtan élheted az életed. Szerencsére sikerül lezárnod néhány múltbeli kellemetlen eseményt is. Most megszabadulhatsz a hosszabb ideje tartó egészségügyi problémáidtól is.

Skorpió November első három hetében meg tudod valósítani a régi terveidet. Végre jól be tudod osztani az idődet, így több figyelem jut magadra, és a szeretteidre is. Kevesebb lesz az életedben a stressz, nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb leszel. Lehetséges, hogy pénzhez jutsz, és ezáltal egy csodálatos utazással jutalmazod meg magad.

Nyilas Eddig figyelmed leginkább a szakmád kötötte le, de mostantól a családi életed is előtérbe kerül. Élvezd a boldog napokat, a harmóniát, a kiegyensúlyozott életet. Tölts minél több időt a szeretteiddel. Egyre nagyobb késztetést fogsz érezni arra, hogy jótékonykodj, önkénteskedj. Érdemes lenne egy kicsit diétáznod, több figyelmet fordítanod az anyagcserédre.

Bak Eljött az ideje a fizikai, és lelki gyógyulásodnak. Törődj többet önmagaddal, egészségeddel. Változtatnod kell, hogy visszanyerhesd lelki nyugalmadat. Légy türelmes, mélyítsd el a tudásod, így könnyen meg tudsz alapozni egy számodra boldogabb életet.

Vízöntő Ha úgy érzed, hogy nem bírod már a munkahelyeden, ez a hónap egy jó alkalom a váltásra. Pihenj egy kicsit, majd újult erővel vesd bele magad az új életedbe. Ne zárkózz be a lakásba, élj társadalmi életet, hiszen csak így tudsz találkozni új emberekkel, így jöhetnek az új lehetőségekkel. Figyelj a tested jelzéseire, ne hajszold túl magad, mivel most hajlamosabb lehetsz a betegségekre.

Halak A hónap első felében a szerelmi éltedben nagyobb változás történhet. Ha nem élsz párkapcsolatban, egy olyan személlyel találkozhatsz, aki nagyon fontossá válik számodra. Fogalmazd meg pontosan, hogy mit szeretnél elérni az életben, és meglátod, az Univerzum meg fogja adni számodra. Egy olyan terv valósulhat most meg, ami sok pénzt tartogathat számodra.

Forrás: minden-egyben.com