Nem volt más választása!

Óriási botrány lett a tavalyi Szolnoki Palacsintafesztiválon történtekből. Nyilvánosságra került egy videó akkoriban, amelyen napjaink egyik legsikeresebb magyar zenésze, Azahriah látható, amint egy mobil wc-ben félreérthetetlen aktust folytat egy lánnyal. Laura az eset kirobbanásakor arccal és névvel vállalta önmagát,de most nem maradt más választása, mint elhagyni az országot. A fiatal lány elárulta: családja is segített neki abban, hogy feldolgozza az esetet.

Őrület a fesztiválon

2022-ben zengett a sajtó a hírtől, miszerint félrelépett Baukó Attila, művésznevén Azahriah egy koncertje után, de neki nem okoztak nagy lelki törést a történtek. Az énekes a Szolnoki Palacsintafesztivál egyik fellépője volt.

Az esetről rejtett kamerás felvétel készült, amelyen Azahriah a színpad mögött az egyik rajongójával van együtt. „A tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album” – mesélte Azahriah.

„Nem érdekel annyira”

„Aztán még kettő lány is bejött, meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira” – tette hozzá akkor az Instagramon a zenész.

Spontán összemelegedés volt

Fény derült arra is, hogy a lányt Laurának hívják és a találkozás előtt nem ismerték egymást a zenésszel. A videó nyilvánosságra hozatala után a fiatal lány kapott hideget-meleget az énekes rajongóitól, gyakorlatilag őt hibáztatták mindenért.

Eleinte vállalta nevét és arcát is

A lány arccal és névvel vállalta, hogy őt látni a videón, – ráadásul egy interjút is adott az esettel kapcsolatban – , ami csak tovább gerjesztette a problémát. Laurának nem maradt más választása, mint elhagyni az országot. A lány azóta már Hollandiában él.

Kiderült, kik állnak mindig mellette

„Voltak olyan “barátaim”, akik elfordultak tőlem, de legalább így ki tudtam szűrni, hogy ki az, aki teljes mértékben igaz barátom, és ki nem. Az igaziak a mai napig mellettem állnak, és végig támogattak” – osztotta meg élményeit Laura.

A család reakciója

„Anya először nem fogadta jól, össze is vesztünk, de aztán megbékélt és igyekezett elfogadni, hogy ez történt. Apa az a tv-ből tudta meg… Azt mondta, hogy felnőtt vagyok, tegyem azt, amit én jónak látok, nem szó bele az életembe. A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam mert mellém állt és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben” – közölte a lány a Borsnak.

„Örülök a sikereinek”
„Hallottam mekkora sztár lett. Én örülök a sikerének, hisz megérdemli. Szerintem egy nagy tehetség, és nagyon sok magyar, sőt külföldi előadót is túlszárnyal. Már rég megmondtam, mekkora sikere lesz a jövőben. A koncertjére viszont nem megyek el, az mégiscsak gáz lenne, nem?” – hangsúlyozta Laura, aki ezek szerint nem neheztel a zenészre a történtek után.

Forrás:budapestkörnyéke.hu