Tóth Gabi kedden bejelentette, hogy új dala hamarosan megjelenik, azonban nemcsak a dalpremier maradt el tegnap, hanem még az is bizonytalan, hogy vasárnap este ott lesz-e a TV2 műsorában.

Gabi már napok óta makacs mandulagyulladástól szenved, ami mostanra gennyes sebbé alakult.

Nem éri el őt a TV2

Az énekesnőnek már kórházi ellátásra is szüksége volt, ráadásul a TV2 szerkesztősége fél napja nem éri el őt. Jelen a pillanatban nem tudni, hogy egyáltalán megjelenik-e a Sztárban sztár leszek! vasárnapi élő adásán.

Élete száma lett volna

Gabi az “Átkozott nyár” című új dalát szerette volna a héten bemutatni a közönségnek, amihez hozzátette, hogy magyarázatul szolgál az életében történt válságra.

Úgy tudni, az énekesnő nagyon feszült volt a premier miatt, talán mint még soha máskor, mivel ez az egyik legfontosabb dal az életében.

A premier azonban nem valósult meg. Tóth Gabi már a múlt heti Sztárban Sztár leszek! műsorban is beteg volt, de azt hitte, hogy házi szerekkel meggyógyíthatja. Sajnos nem sikerült.

A TV2 egy közleményt is kiadott az esettel kapcsolatban:

Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! műsorban láthatták, Tóth Gabi komoly mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még romlott. Erről pár napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának bemutatóját is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi műsor után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelyben a TV2 is teljes mértékben Gabi mellett áll és támogatja. A torokán lévő tályog sürgős orvosi beavatkozást követelt, a kezelések zajlanak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő műsorban.A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem sikerült elérni az énekesnőt, bizonytalan lett, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak – közölte a TV2 sajtóosztálya.

Forrás: minden-egyben.com