Ha tudatosak vagyunk, akkor nem lehet probléma!

Oroszlán

November hava igen sok szerencsét tartogat számodra, képtelen leszel hibázni, kiváló ötletekkel plusz pénzhez juthatsz, és folyamatosan érkezhetnek a jobbnál jobb lehetőségek. Egy tökéletes üzleti lehetőség is felbukkanhat, amely sok időt és energiát vesz igénybe, viszont cserébe gyors nyereséget ígér.

Vízöntő

Egy rendkívül rizikós üzleti ajánlat érkezik hozzád, ami hiába igen csábító, de valójában túl szép, hogy igaz legyen. Először kutakodj a részletek után, vizsgáld meg a körülményeket, kérdezd meg illetékes embereket, mielőtt belevágnál. Azonban nincs mit vesztened, hiszen kb. nulla befektetéssel gyarapíthatod vagyonodat.

Szűz

Nem kell tartanod az anyagi biztonságod elvesztésétől. A kiadások, és a váratlanul elköltött összegek más úton visszatérnek hozzád, és örömteli pillanatokat okoznak neked. Végre igazi egyensúlyt tapasztalhatsz, ha a pénzed éppen kifelé folyik, megnyugodhatsz, mert egy hirtelen jött forrásból kárpótolnak majd az égiek.

Kos

Pénzügyekkel kapcsolatban lehetnek döcögősebb időszakaid, és átmenetileg bizonytalan helyzetet teremthetnek. Ez idő alatt viszont még magadat is megleped, hiszen fantasztikus ötleteiddel elsimítod pénzügyi gondjaidat. Ne félj szembenézni az elkövetett hibáiddal, amik ebbe a helyeztbe hoztak téged! Legkésőbb 24.-éig eltűnnek a sötét felhők, és látni fogod, mit és hogyan vagy képes megoldani.

Bika

Novemberben a pénzügyi helyzeted javulhat, ha okosan osztod be a bevétel/kiadásaidat. Lehetőséged lehet befektetni egy olyan üzletbe, amely hosszú távon megtérülhet. A szerelemben is jól alakulnak a dolgaid, ha nyitott vagy az új kapcsolatokra, illetve a régiek ápolására. Ha már házas vagy, akkor a partnereddel harmonikus és szenvedélyes időszak várhat rátok. Ha még nem, akkor novemberben megtalálhatod a jövendőbelid, vagy eljegyezheted a párodat.

Ikrek

Fantasztikus ötleteid meglepik a környezetedet, viszont figyelj arra, hogy ne oszd meg túl sok emberrel terveidet, mert még a végén valaki előtted megvalósítja azokat. Ne rohanj, hidd el, erőfeszítéseidnek meg lesz az eredménye! Törekedj a maximumra, alkoss valami egyedit, és célzottan lépkedj előre!

Rák

Összegezd az év eddigi eseményeit, jelenlegi állapotodat, tartsd számon, hogy mennyit költhetsz, s mire, hogyan tudsz spórolni, mit tehetsz a saját fejlődésedért. Netán van kölcsönöd? Ha igen, tudsz-e rajta valamit faragni? Van-e hónapok óta elhúzódó elmaradásod, az miért alakult ki? Mi az, ami növelhetné pénztárcád tartalmát? A megoldás nincs is olyan messze.

Mérleg

Novemberben az pénzügyi dolgaidat alaposan át kell vizsgálnod, különböző irányokból kell megközelítened a függőben lévő ügyeidet, és olyan feladatokra is időt kell szánnod, ami nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé. Lesznek segítőid, akik rávilágítanak a gyenge pontokra, amelyekre érdemes odafigyelned!

Skorpió

Novemberben a pénzügyeidre nagyobb figyelmet kell fordítanod, mert lehetnek váratlan kiadásaid vagy veszteségeid. Ne költs feleslegesen, és kerüld a kockázatos befektetéseket. A szerelemben viszont boldog lehetsz, ha őszinte vagy magaddal és a partnereddel. Ha már házas vagy, akkor a partnereddel erősítheted a kötődéseteket és megoszthatjátok egymással a gondolataitokat és az érzéseiteket. Ha még nem, akkor októberben lehetőséged lesz egy mély és tartós kapcsolatra, vagy akár házasságra is.

Nyilas

November elején úgy tűnhet, komoly akadályok gördültek utadba. Ne aggódj, a helyzet nem olyan kacifántos, mint amilyennek elsőre tűnik! A váratlanul érkező gondok 6.-a után egy villanásra eltűnnek, és minden a helyére kerül. Ki tudsz lépni a mókuskerékből, és beismerheted, hogy csak akkor tudsz fejlődni pénzügyileg, ha új utakat keresel.

Mérleg

Novemberben az anyagiakat jól át kell gondolnod, több, különböző irányból kell megközelítened a függőben lévő ügyeidet, és olyan dologra is időt kell szánnod, ami nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé. Lesznek támogatóid, akik rávilágítanak a kevésbé erős pontokra, amelyeket nem árt, ha figyelembe veszel!

Skorpió

A következő hónapban lehetnek váratlan kiadásaid, illetve veszteségeid. Ne költs feleslegesen, és kerüld el a kockázatos befektetéseket. A szerelemben azonban boldog lehetsz, ha őszinte vagy önmagaddal és a partnereddel. Ha már házas vagy, akkor a partnereddel megerősíthetitek a köteléket és őszintén megoszthatjátok a bensőséges gondolataitokat és az érzéseiteket. Ha még nem, akkor novemberben egy mély és tartós kapcsolatra tehetsz szert, akár házasságra is.

Bak

Novemberben igazán kreatív lehetsz, kibonthatod szárnyaid, új ötleteid csak úgy özönlenek majd. Ezt a képességedet novemberben a csúcsra járathatod. Mivel a tökéletességre törekszel, elnyered méltó jussod is anyagiak terén.

Halak

Az év utolsó előtti hónapja tartogathat néhány váratlan kiadást, amiket nem igazán tudsz elkerülni, azonban jó hír, hogy a sors később mindenért kárpótolni fog. Ami kiáramlik, az majd másik vonalon vissza is jön. A kiadások főként, a háztartással, az otthonoddal fognak összefüggeni, tehát jól és megfontoltan hozz döntéseket!

Forrás: minden-egyben.com