Van egy kis ellentmondás.

Vastag Csaba és felesége, Vastagné Domján Evelin is megmérette magát az idei RTL Nyerő Páros televíziós vetélkedőműsorban. Az adásokat az ikonikus Villa Malomban vették fel, amihez egy medence is tartozik, ahol gyakran napoztak és fürdőztek is a játékosok. Azonban Evelin soha nem mutatkozott bikiniben, ami többeknek feltűnt.

A csütörtök esti adásban rá is kérdeztek az énekes nejénél, hogy miért nem csatlakozott hozzájuk, amikor süttették magukat a medence partján.

Evelin azt válaszolta, hogy olyan családból származik, ahol az ilyesmi nem megszokott. Elmondása szerint, az esküvőjükön, az első hitvesi csókot is takarásban ejtették meg Csabával.

„Nem annyira mutogatjuk magunkat a külvilágnak, nyilván ez anyám előtt sem volt másképp: a templomban úgy pusziszkodtunk, hogy eltakartuk. Igazából itt élünk 7 idegen emberrel, összezárva, mi az elejétől megbeszéltük, hogy ezt így fogjuk végigcsinálni. Örülök, hogy tartottuk magunkat ehhez”

– közölte Evelin, majd hozzátette, nyaraláson felvehet bikinit, de mindig kikéri férje véleményét, hogy kiteheti-e az olyan képeket a közösségi oldalára, amelyeken egy kicsit több is látszik.

„Mindenre engedélyt ad. Mindent először megkérdezek, leokéztatok, mert nem akarom azt, hogy valami hibát elkövetek, később pedig megbánom, mert neki nem tetszik valami. Ez nekünk kölcsönös dolog.” – ecsetelte Evelin.

Mindez csak azért érdekes, mert Evelin indoklása szerint, a Vastag házaspár még az esküvőjének napján is szemérmesen, az ara anyukájának tekintete elől elbújva „puszizkodott”, miközben a nagy napjukról készült felvételeket egy mindenki számára elérhető Youtube videóban is megosztották, ahol nyilvánosan csókolgatják egymást.

Forrás: index.hu