Sok örömteli pillanatot okozott!

A Mónika-show egy közkedvelt televíziós kibeszélő műsor volt a 2000-es évek elején. Az egyik adásban szerepelt Vámpír Ági, aki később ikonikus figurává nőtte ki magát, a párjával kialakult felejthetetlen veszekedés és beszólások miatt, amit azóta is sokszor idéz a magyar nép.

Bár a szóban forgó rész sosem került be az adásba (valószínűleg a tv képernyője sem bírta el a súlyos jelenetet), csak az interneten vált elérhetővé, mégis polgári nevén, Botos Ági lett a legnépszerűbb alakja a műsornak. Most újra megszólalt a nyilvánosság előtt:

„Egy Nógrád megyei településen élek albérletben a párommal, akit az interneten ismertem meg évekkel ezelőtt” – közölte az asszony a Borssal, akinek négy gyermeke, és hat unokája van.

Felidézte, hogy sok bántás éri a mai napig a szereplés miatt, emiatt is festette szőkére a haját, remélve, hogy így kevesebben ismerik fel őt.

„Valójában nem olyan vagyok, mint amit ott láthattak, és ezt szeretném is bebizonyítani mindenkinek”- ecsetelte a nő, aki számára a felvételen látható Zoli már „halott ember”.

„Még a nevét sem akarom kiejteni többé, ki akarom hagyni az életemből. Ő már halott ember számomra, nem érdekel, hogy mi van vele” – fűzte hozzá.

Forrás: retropercek.com