Morgan Freemant a legtöbben jól ismerjük, és kedveljük színészi alakításai miatt. Valószínűleg sokan azon alakításairól emlékszünk rá leginkább, amikor Istent játszott, hiszen annyira illett hozzá.

Az arany karikáinak titkát egy Instagram-posztban mondta el, mert már sokan kíváncsiskodtak nála:

„Az igazság az, hogy ezek éppen annyit érnek, hogy valaki vehetne nekem egy koporsót, ha egy idegen helyen halnék meg. Ezért hordták régen a tengerészek, és ezért hordom én is.”

Bár 85 éves, a mai napig aktív, és az egyik legnépszerűbb amerikai színész a rajongók körében. Amellett, hogy legendás filmjei voltak, sosem felejtett el emberséges és közvetlen maradni. A színész több, mint ötvenéves pályafutása alatt mindig hordta a fülbevalóit, ragaszkodott az egyszerűnek ható két karikához, de senki nem találta volna ki, hogy ezért.

Már fiatalon kezdett ékszereket hordani, mert olyan szeretett volna lenni, mint azok a színészek, akiket a vásznon lát. Azonban a siker csak 49 éves korában jött el, a nagy áttörést a Hamis riport című film hozta el neki. Azóta több műben láthattuk: A remény rabjaiban, a Minden6óban, a Deep Impactben, a Vén rókákban, és a Bakancslistában.

Természetesen nem ez az egyetlen oka a fülbevalóknak, hanem az is, hogy Morgan Freeman kifejezetten szexinek tartja az ékszereket. Azonban az alapötlete az volt, hogy ha ismeretlen helyen halna meg, ne okozzon gondot senkinek azzal, hogy ki kell fizetnie a temetését.

Forrás: colore.hu