Bálint Antónia is erősítette Szily Nóra véleményét.

Szily Nóra kőkemény kritikát fogalmazott meg az Instagramon a TV2 Nagy Ő című műsoráról. A műsorvezető-pszichológus, nőként kikéri magának azt, amit és ahogyan ez a műsor a nőkről sugall.

Szily Nóra

„Nem szoktam kritikát megfogalmazni. De most épp belenéztem a TV2 »Nagy Ő« műsorába. Ezennel kikérem magamnak, mint NŐ, azt, amit és ahogy sugall, mutat a nemünkről!!! Ismerem a média működését. Persze, van az a pénz… – illetve NE LEGYEN! Ez nem lehetne megengedett. Akik ezt szerkesztették – nem a kollégáim, az tuti” – olvasható Szily bejegyzésében.

A posztjához Bálint Antónia is hozzászólt, aki habár még nem nézte meg a Nagy Ő-t, de látatlanban is igazat ad Szily Nórának. „Ha te a profizmusoddal egyáltalán ebbe belenéztél, megemlíted ezt, és ez a véleményed, akkor az biztos, hogy úgy is van.”

Bálint Antónia

Arra utalhatott Szily, hogy megalázó számára, hogy a Nagy Ő-ben a nők sokszor úgy küzdenek Jákob Zoliért, mint valami kiéhezett sakál a döghúsért, illetve ordenáré párbeszédekkel, ármánykodással tarkítják a műsort.

Forrás: nlc.hu