Ezotéria: a Vénusz bolygó elérkezett a Mérleg csillagjegybe – ezáltal pozitív hatást gyakorol a kapcsolatainkra és érzelmi világunkra (+horoszkóp)

Ez a hét tele van varázslatos eseményekkel, amit az Univerzum által kapunk, és amelyeket érdemes kihasználnunk.

Ezotéria: a Vénusz bolygó elérkezett a Mérleg csillagjegybe – ezáltal pozitív hatást gyakorol a kapcsolatainkra és érzelmi világunkra (+horoszkóp)

Ez a hét tele van varázslatos eseményekkel, amit az Univerzum által kapunk, és amelyeket érdemes kihasználnunk.

A Vénusz bolygó a kedvenc jegyében, a Mérlegben időzik, ami pozitív hatást gyakorol ránk, segítve minket, hogy jobban megértsük kapcsolatainkat.

A Vénusz a Mérlegben arra sarkall minket, hogy használjuk a lelkierőnket a körülöttünk élőkkel kialakított kapcsolatainkban. Amíg a Vénusz ebben a csillagjegyben tartózkodik, tükörként funkcionál, amelyben a szívünket látjuk viszont a kapcsolatainkon keresztül. Most megtanulhatjuk elengedni a múltat, kibontakoztathatjuk a bennünk rejlő erőt, és könnyebben elfogadjuk és feltétel nélkül szeretjük önmagunkat, attól függetlenül, hogy a körülöttünk lévő emberek mit mondanak, illetve tesznek.

A szívünkben van az erő, hogy átalakítsuk a világot. A bennünk lévő szeretet képes gyógyítani, és megváltoztatni azt a jelent, amelyben élünk. Ez az átalakulás globális szinten történik, ha mindannyian megértjük, hogy a világon minden egy kozmikus terv része.

Íme, a Vénusz a mérleggel való kölcsönhatása a csillagjegyekre:

Kos
Most tanácsos a családi életedre összpontosítanod. Teremts harmóniát a kapcsolataidban, amelyeket a számodra legfontosabb emberekkel ápolsz. Az Univerzum arra ösztönöz, hogy ápold az érzelmi biztonságot, és mutasd ki szeretetedet apró gesztusok segítségével.

Bika
Az Univerzum nagyon világos üzenetet küld számodra: itt az ideje, hogy álarcok nélkül fejezd ki önmagad, és a legkreatívabb legyél. Használd bájodat és kecsességedet, hogy mély kapcsolatokat építs ki a körülötted lévő emberekkel, és vonzd magadhoz azokat, akikkel a leginkább rezonálsz.

Ikrek
Ebben az időszakban az Univerzum arra ösztönöz, hogy olyan dolgokba fektess, amelyek kényelmet és örömet okoznak neked. Mutasd ki a szeretetedet fizikai gesztusokkal, és fordíts figyelmet a pénzügyeidre.

Rák
Ez az időszak a személyes fejlődésedhez járul hozzá. Lehetőséged van arra, hogy szünetet tarts a rohanásban, pihenj, kizárólag magadra figyelj, és ami a legfontosabb, találd ki, mi az, ami hiányzik, mi tenne boldoggá, és mire kell törekedned a következőkben.

Oroszlán
Most itt a lehetőség, hogy fejlődj. Az Univerzum arra ösztönöz, hogy tekintsd át a körülötted lévő emberekkel való kapcsolataidat – itt az idő, hogy megszabadulj a negatív és mérgező emberektől, hogy helyet adj a pozitivitást sugárzó lelkeknek az életedben.

Szűz
A Mérlegben lévő Vénusszal az Univerzum arra ösztönöz, hogy a karrieredre összpontosíts. Lehetőséged van arra, hogy szakmailag tündökölj, miközben fenntartod a munka és a magánélet harmonikus egyensúlyát. Törekedj a karriered sikerére anélkül, hogy feláldoznád a személyes kapcsolataidat.

Mérleg
A Vénusz a te jegyedben óriási energiát hoz magával. Az Univerzum az önszeretet és a hitelesség elfogadása felé terel. Javíts egy kicsit a kapcsolataidon azokkal az emberekkel, akik fontosak a számodra, tanulj meg hűséges lenni önmagadhoz, nyíltan kifejezni gondolataidat és vágyaidat.

Skorpió
A Vénusz a Mérlegben arra ösztönöz, hogy új távlatokat nyiss. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, utazz, új dolgokat fedezz fel, új emberekkel ismerkedj. Az új tapasztalatok és kultúrák megtapasztalása javítja a kapcsolataidat, és minden szinten fejlődést hoz.

Nyilas
Itt az ideje az átalakulásnak. A Vénusz a Mérlegben arra ösztönöz, hogy fogadd el a változásokat az életedben, és ami a legfontosabb, engedd el azt, ami már nem szolgál téged. Ezzel több őszinte szeretetet teremtesz az életedbe.

Bak
Törekedj arra, hogy a körülötted lévő emberekkel való kapcsolataidban egyensúlyt és harmóniát teremts. Nincs többé rohanás az életben, nincs többé mérgező kötődés. Lassíts le, és tégy rendet magad körül itt és most, a jelenben.

Vízöntő
Fektess be az öngondoskodásba. Az Univerzum fontos jeleket küld számodra, amelyekre oda kell figyelned: te számítasz, az önmagaddal való kapcsolatod a legfontosabb. Tanuld meg igazán boldoggá tenni magadat.

Halak
Ezt az időszakot a magánéletedre kell szánnod. Itt az ideje, hogy elengedj mindent, és a jelenre koncentrálj, mert ez az egyetlen, ami valóban számít. Szakadj el a múlttól, és tanulj meg boldog lenni a jelen pillanatban, az előtted kibontakozó eseményekben.

Forrás: Filantropikum.com