Lehull a lepel: számtalan magyar celeb érintett a „dubajozásban”

Görög Zita nemrég egy nagyinterjúban osztotta meg azt, hogy a „dubajozás nagyon durván létező jelenség”, illetve, hogy egyszer őt is kiküldték az arab emírségekbe.

Lehull a lepel: számtalan magyar celeb érintett a „dubajozásban”

Ahogy az egykori modell is beszámolt róla, számtalan magyar érintett a dubajozásban, egy nevét nem vállaló hölgy, anonim módon mesélt a Blikknek arról, hogy mi zajlik valójában az arab emírségekbe érkező lányokkal, és ezért milyen anyagi juttatásra számíthatnak.

A nő közölte, akár ügynökségen keresztül is van lehetőség „dubajozni”, tehát sz*xmunkára vállalkozni, őt viszont az egyik barátnője szervezte be.

„Havonta nagyjából egy-két partnert vállalok, amiből keresek annyi pénzt, hogy luxuskörülmények között éljek. A bevétel nagyban függ attól, mit vállal be az ember”

– osztotta meg az érintett.

Elmondása alapján a sejkek sokszor több hétre bérelnek ki egy lányt, amiért képesek 12 millió forintot is fizetni.

Ám a munka nem sétagalopp. Egy durva perverzió kiel*gítéséért 10-12 milliót is áldoznak. Nem mindig készpénzben fizetnek, sokszor tárgyakat; ékszert, gyémántot, Rolex órát ajándékoznak, amikkel feltűnésmentesen át lehet jutni a határon.

„Az egyik ismert celebről például tudom, hogy havi hétmillió forintért lehet kibérelni, és az ilyen alkalmakkor természetesen végig kint is tartózkodik Dubajban. Tudomásom szerint az is előfordult vele, hogy két-három napért közel négymillió forintot kapott” – számolt be az elképesztő összegekről a nő.

Hozzátette, a megrendelők nemcsak arab sejkek lehetnek, mivel orosz és amerikai üzletemberek is gyakran a lányok miatt utaznak ki Dubajba.

A lap felkeresett egy másik, sz*xiparban dolgozó hölgyet, aki azt állítja: soha nem dubajozott, mert nagyon veszélyesnek tartja.

„Engem is többször hívtak oda, de soha nem mondtam igent ezekre a lehetőségekre, mert számtalan rémtörténetet hallottam arról, hogy az ottani férfiak sokkal erőszakosabbak, mint az európaiak. Talán ez abból is fakad, hogy a kultúrájuk miatt sok bennük az elfojtás. Egyik barátnőm rendszeresen jár ki Dubajba, tőle hallottam, hogy nagyon népszerű a csoportsz*x, illetve rengeteg olyan perverz kérést kapnak a lányok, amit egy átlagember el sem tud képzelni” – közölte.

A témával foglalkozó szakember szerint a kiutazó hölgyek sokszor számtalan traumával érkeznek haza, „ugyanis a szolgáltatásaikat igénybe vevő férfiak sokszor emberszámba sem veszik a prost*tuáltakat, akikkel rendkívül durván bánnak.”

A lap azt is közölte: sokan nem is gondolnák, hogy több magyar celeblány is a dubajozásból teremtette meg az egzisztenciáját.

Forrás: atv.hu