Titkos viszonyt folytattak: halálos fenyegetéseket is kapott Horváth Tamás és párja emiatt

Az Adom a napom mai sztárjának is vannak a múltjából előkaparható sötét ügyei. Kapcsolatát nem nézte jó szemmel a környezete, mi több, meg is fenyegették őt a kedvese miatt.

Titkos viszonyt folytattak: halálos fenyegetéseket is kapott Horváth Tamás és párja emiatt

Horváth Tamás 2017 januárjában vezette oltár elé Péterfi Andreát a Maldív-szigeteken. Gyönyörű feleségét szülőhelyén, Dunaújvárosban ismerte meg, ám akkor még mindketten párkapcsolatban éltek. Emiatt fél évig titokban találkozgattak, amíg egy sms le nem buktatta őket.

Ezt követően az énekes és Péterfi is szakított az akkori párjával, a nő el is elköltözött otthonról az akkor hétéves fiával. Azonban Dunaújváros nem olyan nagy település, hamar híre ment a pletykáknak. Többen nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, és nem kizárólag a kettőjük közötti közel 8 év korkülönbség miatt.

„A postaládámba folyamatosan fenyegető leveleket dobálnak be, amelyeken az áll, hogy megkapom a magamét, amiért két családot is tönkretettem. Az emberek, akikkel korábban jóban voltam, nem köszönnek az utcán, elfordulnak tőlem, az is szúrja egyesek szemét, hogy ennyivel idősebb nálam. De nem érdekelnek a rosszakarók, szeretem Andit, és vállalom a kapcsolatunkat ország-világ előtt” – közölte évekkel ezelőtt az énekes a Blikkel.

Rendszeresen megerősítik a köteléket

Horváth Tamás és felesége, Andi már másodszor is összeházasodott, 2022 év elején a Maldív-szigeteken. Mindkétszer ugyanoda utaztak el kettesben, és a násznépet a helyiek alkották.

Forrás: nlc.hu