Csobot Adél kommentje Rubint Réka ujjongására: „Hát, minden van, csak igazság nem”

Nagy volt a feszültség.

Csobot Adél kommentje Rubint Réka ujjongására: „Hát, minden van, csak igazság nem”

Nem mindenki tudja lazán venni a megmérettető műsorokat. Úgy tűnik így történt ez Istenes Bence-, és Rácz Jenővel is, akik szombaton mérkőztek meg a Tv2 Sztárbox című műsorában. Azonban pattanásig feszült a légkör.

A két celeb már a műsor előtt is üzengetett egymásnak, most pedig Rácz Jenő nyerte meg a párbajt, amiből szintén botrányos hangulat kerekedett. Csobot Adél Rubint Réka posztja alatt fakadt ki Rácz Jenő sztárboxos győzelmével kapcsolatban.

Adél, aki a Sztárbox egyik műsorvezetője is, érthetően a párjának, gyermekei apjának, Istenes Bencének szurkolt, az alulmaradt tévést pedig a meccs után azonnal kikérdezték, hogy miért nem fogott elsőre kezet Rácz Jenővel. Istenes pedig elárulta, a séf ordenáré dolgokat kiabált neki a meccs alatt.

A felek között már egy ideje ment az adok-kapok, de a sztárséf akkor akadt ki igazán, amikor Istenes Bence rasszista kommenteket is megosztott vele kapcsolatban. A tévés emiatt bocsánatot kért.

A mérkőzésen alaposan megoszlott a szurkolótábor: a közönség egy része Jenőnek, egy másik része Bencének szurkolt. A helyszínen megjelent Rubint Réka és a családja is, akik Rácz Jenőt támogatták. A fitneszedző a sztárséf győzelme után még a közösségi oldalára is posztolt, amire reagált Csobot Adél is, és megvédte a párját.

Rubint Réka azzal indította a posztját, hogy Rácz Jenő egy bajnok, majd így folytatta:

„Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! Van igazság…” – írta a fitneszedző, akinek a fiát, Schobert Norbikát néhány hete győzte le Istenes Bence.

A bejegyzést nem hagyta szó nélkül Csobot Adél sem:

Hát, minden van, csak igazság nem😢

– szúrt oda a Sztárbox műsorvezetője.

Kiemelt kép: Rácz és Istenes a ringben – Fotó: Balogh László / RTL Sajtóklub

Forrás: Blikk.hu