A november 27-i Telihold idején lehetőséget lesz arra, hogy átértékeljük önmagunkat, fény derüljön életünk azon területeire, amelyet eddig árnyék takart. Engedjünk el mindent, ami a jövőben már nem szolgál.

Mivel a Telihold az Ikrek jegyében van, energikusak, cserfesek, kíváncsiak és gyorsak leszünk. Láthatjuk, hogyan haladunk az életben, ha túl gyorsan megyünk, és túl sok dolgot szeretnénk csinálni egyszerre. Visszajelzést kaphatunk arról, hogy hol fogyasztottunk túl sok energiát.

Kos

Ideje átgondolni, hogy napi szinten kivel tartod a kapcsolatot, fogalmazd meg magadban, hogy mit jelentenek számodra a hozzád közelálló emberek. Az energiádra erős hatással vannak azok, akikkel szoros viszonyban vagy.

A Telihold az Ikrekben az egység érzését váltja ki benned, a Telihold pedig arra ösztönöz, hogy jobban mélyítsd el a személyes kapcsolataidat. Nyisd meg szíved azok számára, akik a legfontosabbak neked.

Bika
Vizsgáld meg, hogy mennyire érzed jól magad a jelenlegi helyzetben, esetleg értékeld újra a dolgokat, ha szükséges. Teljesen rendben van, hogy vannak olyan időszakok, amikor nem vagy 100%-ig elégedettnek a munkáddal, de ha hiányzik a karrieredből a cél és a szenvedély, akkor ideje, hogy változtass a dolgokon. Koncentrálj a pénzügyeidre, legyen összhangban a hosszútávú céljaiddal.

Ikrek

Ez a Telihold lehetőséget ad arra, hogy tündökölj, és elengedd minden bizonytalanságodat. Tudatosítsd, hogy hogyan akadályozod önmagad a boldogságod elérésében. Végül rájössz, hogy önmagad teljes elfogadása azt jelenti, hogy elfogadod a benned rejlő világosságot és a sötétséget is.

Rák

Telihold alatt tele vagy lendülettel, mivel a Hold az uralkodó bolygód. Itt az ideje, hogy lezárj egy jelentős fejezetet, és felismerd, milyen módon hoztad létre a saját fájdalmad a múltban. Engedd meg magadnak, hogy elengedd a múltat, és két lábbal a jelenben élj. Bámulatra méltó az a képességed, ahogy a kihívásokat becsületjelvényekké alakítod.

Oroszlán

Lehetőséged lesz, hogy érdekes és inspiráló emberekkel kapcsolódj. Kérdezd meg magadtól: milyen emberré szeretnék válni? Ezután tegyél egy kis lépést előre, és képzeld el a jövődet. Egy beszélgetés, e-mail vagy telefonhívás formájában mutatkozik meg a bizonyíték, hogy az álom életre kelt. Van valaki, aki nagy szerepet fog játszani a sikeredben, akivel könnyen együtt tudsz működni.

Szűz

Erős, kitartó személyiség vagy, a környezeted számára valódi példakép. Magabiztosságod miatt könnyen tudsz fejlődni tudsz a karrieredben. Végre összhangba került az, ahol vagy, aközött, ahol lenni szeretnél. Mások is felismerik a benned rejlőző erőt, és mágnesként vonzod az embereket. Lehetséges, hogy előléptetnek vagy egy olyan személlyel hoz össze a sors, akit csodálsz.

Mérleg

Lehetőséged lesz elgondolkodni azon, hogy mi a véleményed másokról és magadról, a világról. Most elkezdhetsz foglalkozni olyan ügyekkel, amelyek érdekelnek, olyan dolgokat tanulhatsz, amelyek a jövőd szempontjából is fontosak. Minél többet tanulsz, annál kevésbé félsz majd az ismeretlentől. Lehet, hogy rég vágyott utazás is valóra válik most.

Skorpió

Készen állsz feloldani a szívedben rejlő akadályokat, és végre szabadon beengeded a szeretetet. Ugyanazok a helyzetek ismétlődnek már egy ideje az életedben, de rájöhetsz, hogy mitől is félsz valójában, amikor közelségről van szó. Minél inkább felismered a félelmeid, múltbeli sérelmeidet és negatív hiedelmeidet, a szerelem annál hamarabb talál rád. Ahol a legmélyebb az ellenállás benned, ott van lehetőség a gyógyulásra is.

Nyilas

A Telihold eltávolítja a pesszimizmust, és szenvedéllyel helyettesíti. Itt az ideje, hogy szerelmet és romantikát vigyél az életedbe, és érezd, hogy a láng újra feléled a szívedben. Akár együtt vagy valakivel, akár egyedül mész most az úton, úgy tűnik, ott a lehetőség a szerelemre, de meg kell nyitnod magad, hogy átérezd. A szépségben nincs hiány körülötted. Még egy egyszerű, hétköznapi találkozás a közértben is megváltoztathatja az életed. Figyeld meg, mennyi szeretet és szépség van már az életedben.

Bak

Növekszik a motivációd, hogy változtass a napi rutinodon. Lehetséges, hogy a mostani Telihold váratlan módon felrázza a világodat, és arra késztet, hogy jobban figyelj az egészségedre. Nem az a cél, hogy tökéletes legyél, hanem hogy hallgass a testedre. Minél jobban bánsz önmagaddal, annál inkább ösztönzöl másokat arra, hogy ugyanígy bánjanak veled.

Vízöntő

Amikor feltűnik a Telihold, a szokásosnál is élénkebb vagy. Lehetőséged van újra meghatározni, mi okoz neked örömet, mi az, amitől igazán boldog vagy. Remek alkalom lehet ez arra is, hogy új hobbit találj, vagy elengedd a korlátokat és visszatérj a régi szenvedélyedhez. Az is szenvedéllyel tölthet el, ha nekilátsz egy idegen nyelv tanulásának.

Halak

A család és közeli barátok állnak a középpontban számodra ebben az időszakban. A gyökereid tettek azzá, aki vagy, de ez nem határozzák meg, hogy ki leszel. Ha elengeded a családi korlátokat, esélyt adsz magadnak, hogy az legyél, aki szeretnél. Fedezd fel, hogy ki vagy, és milyen szerepet fogsz játszani a leszármazási kötelékben.

Remek dolog tisztelni a hagyományaidat és azt, hogy honnan jöttél, de ez ne akadályozzon abban, hogy a világban járva egyedi lényed is felszínre kerüljön. Használd ennek a Teliholdnak az energiáját, hogy megtaláld magadban az egyensúlyt.

Forrás: Filantropikum.com

Kiemelt ké: pexels.com