Tóth Gabi visszasírja Krausz Gábort? Már nem elég neki a Fricska-szerelem?

Ennyire zavarja Krausz Gábor boldogsága?

Tóth Gabi visszasírja Krausz Gábort? Már nem elég neki a Fricska-szerelem?

Tóth Gabi korábban hosszú bejegyzést tett közzé arról, hogy hogyan romlott meg a házasságuk Krausz Gáborral. Az énekesnő elmondta, hogy a férje mindig is egy zárkózott ember volt, és az együtt töltött évek alatt sem tudta megnyitni őt, hiába próbálta, illetve hogy a boldogságukat csak a külvilágnak játszotta meg.

Miután kislányuk megszületett, azt remélte, hogy ez változni fog, de a Sztárban sztár leszek mestere egy idő után már nem érezte magát nőnek a sztárséf mellett; éjjel-nappal családanya szerepet töltött be.

Ezek után Gabi vonzódni kezdett a Fricska Néptáncegyüttes egyik alapítójához, Papp Máté Bencéhez, akivel azóta is párkapcsolatban vannak. Azóta már volt egy közös, szerelmes fellépésük a Sztárban sztár leszek színpadján, de nyilvános eseményen is megjelentek már együtt.

Tóth Gabi az elmúlt napokban több fronton is gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának, akik megnyerték a Dancing with the Stars idei évadját, bár ez sem ment teljesen önzetlenül és azért odaszúrt egyet, mivel Gabi az élő adásban elhangzó gratuláció után rögtön megjegyzést tett arra vonatkozóan, hogy ő juttatta hozzá volt férjét a győzelemhez.

Krausz Gábor most sokkal nagyobb népszerűségnek örvend, mint Tóth Gabi, és talán ez is fájhat is az énekesnőnek, de még rosszabbul eshet neki azt látni, hogy amit neki 6 év házasság alatt nem sikerült elérni, azt Mikes Anna néhány hónap alatt kihozta Krausz Gáborból. A profi táncosnő mellett szemmel láthatóan végre kinyílt a sztárséf, és boldogabb, mint Gabi mellett bármikor.

A Dancing with the Stars győztesei nagyon sok örömteli pillanatot okoztak a nézőknek, legjobb táncaik közül kiemelkedik az a koreográfia, amit A Szépség és a Szörnyeteg legszebb betétdalára táncoltak el.

Az énekesnő egy 24 órás Insta Story-ban osztotta meg, hogy A Szépség és a Szörnyeteg bevezető dallamát játssza valaki cimbalmon. Ezzel pedig egyértelműen volt férjére és Mikes Annára utalt. A kommentelők szerint Gabi most ráébredhetett arra, hogy kit veszített el; és már nem elég neki a Fricska-szerelem, vissza akarja kapni Krausz Gábort.

„Szerintetek van köze ahhoz, hogy Krausz Annával pont a Szépség és a Szörnyeteget táncolták? Én úgy gondolom Gabinak savanyú a szőlő…csak ő lehet boldog? A volt férje nem?! Vagy már a táncoslábúval nem is olyan jó a viszony?! Fiatal, jó kiállású gyerek. Nem egy nevelő apu típus…”

Kiemelt kép: Tv2.hu
(Fotó: A nagy Bulvárcsoport/Screenshot)

Forrás: promotions.hu