Ezt mindenképp tudnod kell az új évről: így tudod kiszámolni a numerológiában, hogy mi vár rád

Mit rejt a személyes évszámunk 2024-re?

Ezt mindenképp tudnod kell az új évről: így tudod kiszámolni a numerológiában, hogy mi vár rád

A numerológiában minden évhez egyedi energetikai rezgés tartozik. A 2023-as év a 7-es szám hatása alatt állt, míg a 2024-es év a 8-as szám alatt. A 8-as számot gyakran a bőséggel, a jóléttel és az örömmel hozzák összefüggésbe, és a lehetőségeink szinte végtelenek.

Jó hír, hogy 2024-ben egyetlen álom sem lesz túl nagy, és egyetlen kívánság sem lehetetlen, amennyiben őszinte szívvel és a lelkünkben uralkodó békével a megfelelő irányba tudjuk terelni az akaratunkat. Ez a kiegyensúlyozottság éve, amely sok növekedést hozhat számunkra a pénzügyi vagy személyes sikerek terén.

Ha 2023-ban mások ritmusa szerint éltünk, most mi tudjuk meghatározni a saját életünk mindennapi tempóját. Előtérbe kerülnek a partneri kapcsolatok, a diplomácia, a stabilitás és a szilárd alapok megteremtése. Jobban lehorgonyozunk majd a jelenben, ezzel együtt könnyedén tervezzük meg a jövőt is. Gyakran feltesszük a kérdést: Hogy fogja ez a döntés megváltoztatni a közeljövőmet?

2024 harmonikus év lesz, amelyben a mi világunk és a szellemvilág együtt lüktetnek, így több spirituális kinyilatkoztatást élvezhetünk, és közelebb kerülhetünk az isteni energiákhoz. A kihívások, amelyekkel találkozni fogunk, többnyire azzal a céllal jelentkeznek, hogy segítsenek eljutni a számunkra kijelölt útra.

Hogy számolhatjuk ki a személyes évszámunkat?

A személyes évszámunkat úgy kaphatjuk meg, ha összeadjuk a születésnapunk napjának illetve a hónapnak a számát az aktuális évvel. Például, ha valaki április 3-án született, akkor 3+4+2+0+2+4 = 15; 1+5 = 6.

Tehát ennek a személynek 2024 a 6-os személyes éve lesz. Az emberi élet kilences ciklusban fejlődik (a 9-es számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év pedig egy fejlődési szakasz része.

Ha már kiszámoltad, nézzük, mi vár rád idén:

1-es személyes év: Hallgass az intuíciódra

Ez az év az újrakezdés éve az élet minden területén. Így vagy úgy, de változtatásra lesz szükséged, hogy új útra léphess. Lehet, hogy megváltoztatod a gondolkodásmódodat, a megjelenésedet vagy éppen egy másik városba költözöl, új munkahelyet keresel, vagy egy teljes karrierváltásra szánod el magad, új kapcsolatot kezdesz, esetleg bővíted az otthonodat, a családodat. Folyamatosan inspiráltnak érzed magadat, és egy kis függetlenséget érzel mindenben, amibe belekezdesz. Nem fogsz engedélyt vagy tanácsot kérni másoktól bizonyos döntésekhez.

Ami a jövő évet illeti, a vászon hófehér, és olyan színekkel festheted be, amilyenekkel szeretnéd. Erőteljes teremtő energiával rendelkezel, és képes leszel kihasználni ennek az energiának a lehetőségeit, hogy új irányba állítsd és újrarendezd az életedet. Úgy fogod érezni, hogy az ösztöneid vezetnek majd bizonyos döntésekben. Ha bizonyos ajtók mostanában bezárultak, ne aggódj, mások nemsokára megnyílnak előtted. A vágyaid most nagy valószínűséggel megvalósulnak a manifesztáció erejével. Itt az ideje, hogy előre nézz.

2-es személyes év: A kulcs az együttműködés

Ez egy olyan év, amikor az egyetlen irány, amit elfogadsz az az, ami egyre feljebb és feljebb vezet. Most fontos, hogy növekedj és fejleszd a már megkezdett projekteket. Az együttműködés nagyon fontos, és új mentorokra, barátokra vagy üzleti partnerekre bukkanhatsz. Meg kell tanulnod segítséget kérni. A csapatmunka fontos lesz a céljaid eléréséhez. Megtanulsz erős és bizalomteljes partneri kapcsolatokat kialakítani, illetve megtanulod, hogy még jobban megnyisd a szívedet. Ha egyedülálló vagy, új kapcsolatot keresel majd olyasvalakivel, akivel hasonló az értékrendetek.

Az alkalmazkodóképesség és a diplomácia lesz a legfontosabb képességed 2024-ben. Fontos, hogy ne hozz meggondolatlan, impulzív döntéseket. Képes lehetsz új barátságokat kötni, és diplomáciai képességeidnek is hasznát veszed majd. Vállalhatod a közvetítő szerepét, azonban ne feledd, hogy időt kell szánnod önmagadra, hogy feltöltődj energiával, és ne hagyd, hogy a mások általi stressz téged is magával rántson.

3-as személyes év: Hallasd a hangodat

Ez az év a saját hangod megtalálásáról szól, arra, hogy nyíltan közöld a gondolataidat, és elindulj egy kalandos úton az igazság megtalálása felé. Ez egy olyan év, amikor megoszthatod a felhalmozott bölcsességed egy részét, és a mentor szerepébe lépsz. Számos lehetőséged kínálkozik arra, hogy hallasd a hangodat. Megteremted a közösségi szellemet, még akkor is, ha a társasági életed is sok változáson ment keresztül. Olyan csoportokkal fogsz kapcsolatot keresni, amelyek ugyanazokat az értékeket vallják, mint te, vagy aktívabb tagja leszel a közösségednek. Ebben az évben új órákra, klubokba vagy különböző csoportos tevékenységekre vállalkozhatsz. Más emberek társaságában teljesebbnek fogod érezni magadat, különösen, ha ugyanaz a célotok.

4-es személyes év: Törekedj jobb szervezésre

Ez egy nagyszerű év arra, hogy fegyelmezettebb vagy szervezettebb legyél. Szükséged lesz az energiáid összpontosítására ahhoz, hogy a jelenben maradj. Rendkívül fontos cél lesz a rutin vagy a struktúra megteremtése az életedben. A határidő napló és a naptár nagy segítségedre lesznek ebben.

Próbálj meg olyan rutint kialakítani, ami motivál, és elég egyszerű ahhoz, hogy fenntartsd. Ugyanilyen fontos lesz az életedben a struktúra megteremtéséhez a saját érzéseid megértése. Az önbizalom igazi szupererőként működik. Ha bizonytalannak vagy sebezhetőnek érzed magad, itt az ideje, hogy a jelenre fókuszálj, és minden helyzetet alaposan átgondolj. A múlton nem változtathatsz, de a jövődet könnyen javíthatod.

5-ös személyes év: Érezd magad szabadabbnak

Számodra 2024 az izgalmak és a kalandok, a kíváncsiság és az új felfedezések éve lesz. Nagyszerű év kínálkozik arra, hogy a szívedre és az ösztöneidre hallgass. Győződj meg róla, hogy az irány, amibe haladsz, összhangban van valódi éneddel és isteni hivatásoddal. Ha úgy érzed, hogy megrekedtél, és szeretnél jobban kapcsolódni a célodhoz ebben az életben, 2024 kinyilatkoztatásokat és inspirációkat hoz ebben a tekintetben.

Készen kell állnod arra is, hogy nagy döntéseket hozz, és ki kell lépned azokból a környezetekből, amelyekben úgy érzed, megrekedtél. Véget vethetsz bizonyos kapcsolatoknak, együttműködéseknek vagy barátságoknak, de bízz abban, hogy pontosan ott leszel, ahol lenned kell. Ne félj másképp gondolkodni, és vállald azokat a kockázatokat.

6-os személyes év: Légy önmagad

2024-ben megtanulsz kedvesebben bánni önmagaddal. Ez az év a lelki sebek begyógyításáról szól. Elengeded azokat az érzelmeket, amelyeket túl sokáig tartogatták, és amelyek már nem szolgálnak téged. Bármilyen nehézséget is cipeltél, a szíved mélyén elrejtve, az a múltban marad, és végleg megszabadulsz a nyomásától. 2024-ben rendkívül fontos lesz, hogy nagy figyelmet fordíts az egészségedre: fizikai, szellemi és lelki értelemben egyaránt.

Lassítsd le azt a kaotikus tempót, amelyben élsz, és ne folytasd a számodra nem megfelelő dolgokat csakis mások kedvéért. Állíts fel egészséges határokat önmagad és más emberek között. Először a saját igényeidet kell szem előtt tartanod. Megtanulsz egészségesebben táplálkozni, és akár sportolni is elkezdhetsz. Ez egy jó év lehet arra, hogy elengedj bizonyos szenvedélyeket, és lemondj a mérgező kapcsolatokról. Többé nem próbálsz megfelelni mások irreális elvárásainak.

7-es személyes év: Élvezd a harmóniát

2024 rendkívül harmonikus lesz neked. Ez egy szerencsés év, amelyben bőségben és fejlődésben lesz részed az élet több területén. Mindenki, akivel találkozol, tükröt tart eléd, és olyan emberekkel tudod majd körülvenni magad, akiknek az értékrendje a tiédhez hasonló. Amit másokban látsz, az már benned is megvan, és ez az év bebizonyítja ezt.

Minden 2024-es találkozás valami újat fog tanítani neked, és segít abban, hogy többet fedezz fel önmagadról. Ez az év a spirituális fejlődéshez is megfelelő alkalom. Sok leckét tanulhatsz meg tapasztalatcsere vagy kollektív tapasztalatok révén. Mindenféle partnerkapcsolat hangsúlyos lesz ebben az évben, és némelyikben a te szereped is megváltozik. Valószínűleg találkozol majd valakivel, aki arra bátorít, hogy feszegesd a határaidat.

8-as személyes év: Gyökeres változáson esel át

2024 számos lehetőséget rejt az átalakulásra és az újjászületésre. Elkezded a metamorfózis folyamatát, mint a hernyó, ami bebábozódik, hogy aztán pillangóvá válik. Rá fogsz jönni, hogy el kell engedned azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged. Időnként úgy érezheted, hogy minden szétesik körülötted, illetve meg kell őrizned a pozitív gondolkodásodat, és el kell fogadnod a változást.

Ezek a dolgok azért történnek, hogy helyet adjanak a bőségnek, ami hamarosan belép az életedbe. Bár az átalakulás időnként fájdalmas, hosszú távon meghozza a gyümölcsét. Több szerencséd lesz a pénzügyeiddel, ez egy jó év lesz a befektetésekhez. Képes leszel javítani a kapcsolataidon és a pénzhez való viszonyodon, és ez az új gondolkodásmód több pénzügyi sikert fog vonzani hozzád. Felfedezed a hála igazi erejét, és sokkal inkább összhangba kerülsz a valódi szükségleteiddel.

9-es személyes év: Közeledsz a célvonalhoz

Ha 2024 a számodra a 9-es személyes éve, akkor különleges dolgokra számíthatsz. A 9-es szám a befejezettséget és a véglegességet szimbolizálja. Ez az év egy majdnem egy évtizeddel ezelőtt kezdődött ciklus végét jelenti. Mielőtt újrakezdenéd, élvezned kell az utat, amelyet megtettél, és önmagadba kell nézned, hogy értékeld a sok fejlődést és a teljes átalakulást, amit megtapasztaltál.

Lehet, hogy ezernyi, kihívásokkal teli időszakon mentél keresztül, de a megoldatlan problémák most végre váratlanul megoldódnak. Ebben az évben szimplán csak élvezned kell ezt a boldog fejezetet az életedben, és összegyűjtheted az energiáidat egy új kezdethez. Felérsz a hegy csúcsára, és a kilátás nem fog csalódást okozni. Ez egy olyan év, amely végre elhozza neked a várt a munkád gyümölcsét.

Forrás: Filantropikum.com