Tudd meg, milyen rejtélyeket és váratlan meglepetéseket tartogat 2024 februárja a szerelemben a csillagjegyek számára. Mi vár rád a következő hónapban?

Kos

2024 februárja gyönyörű hónap lesz számodra, amelyben a szerelmeddel való kapcsolatod a legharmonikusabban nő és fejlődik, még ha nem is olyan sebességgel, ahogyan eredetileg elképzelted, de ez érthető, hiszen az elmúlt időszakban sok időt és energiát fektettél a munkádba. Ugyanakkor kivételes és megérdemelt szakmai sikereket érhetsz el, ami miatt a párod büszke lesz rád, és meglephet téged egy ajándékkal vagy utazással.

Az egyedülálló Kosok azonban olyan társas helyzetbe kerülhetnek, ahol szabadon ismerkedhetnek, és hamar a figyelem középpontjában találják magukat. Valószínűleg egy érettebb személyhez fogsz vonzódni, aki őszinte, könnyed gondolkodásával, életszemléletével fog megnyerni téged.

Bika

A Bikák számára 2024 februárja kiegyensúlyozott hónap lesz, sok romantikus gesztussal és őszinte szeretetmegnyilvánulással. A hónap második felében kiszámíthatatlan pénzügyi helyzet adódhat, de a pároddal együtt megoldjátok a nehézségeket.

Azokra a Bikákra, akik megrekedtek a múltban, és egy olyan személyre gondolnak, akit életük szerelmének tartanak, sorsfordító történések várnak, de ez részben rajtuk is áll. Lehet, hogy az a bizonyos személy, akire gondolnak, valamilyen jelzést küld nekik, és csak rajtuk áll, követik-e azt, vagy sem. Ehhez a legjobb, ha a szívükre hallgatnak. Lehetőségük van arra, hogy kijavítsák a karmájukat, és helyrehozzák a múltbéli hibákat.

Egyes egyedülálló szülöttek az otthonuktól távol, akár más országokba tett utazások során találkozhatnak a lelki társukkal.

Ikrek

Az egyedülálló Ikrek hajlamosak magányosnak és reménytelennek érezni magukat, ha nem találják meg egyből a párjukat. De maradjanak türelemmel, élvezzék az élet apró örömeit, legyenek figyelmesek, de nem kell már az első flörtnek engedni, hiszen a szerelem már úton van feléjük, és a dolgok úgy fognak alakulni, ahogy azoknak lenniük kell.

Azoknak a szülötteknek viszont, akik párkapcsolatban, esetleg házasságban élnek, 2024 februárja fellélegzést hozhat számukra az elmúlt időszak mozgalmas és telített mivolta után. Ezek a szülöttek ebben a hónapban több szünetet igényelhetnek, és igyekeznek idejüket a családjukkal és szerelmükkel tölteni. Ugyanakkor a termékenység témája is előtérbe kerül, így azok az Ikrek, akik gyerekvállaláson gondolkodnak, most nagyszerű lehetőséget kapnak erre.

Rák

Az egyedülálló Rák szülöttjei a hónap első részében találkozhatnak régi szerelmükkel, akik eláraszthatják őket, bocsánatkérésekkel, kifogásokkal, de fontos, hogy tudják, hogy a meghozott döntésük megalapozott és fontos volt számukra. Soha nem voltak kompatibilisek a másik emberrel, és nem kaphatták volna meg tőle azt az őszinte szeretetet, amire igazán vágytak.

A házas vagy stabil párkapcsolatban élő Rák szülötteknek sok feszültség gyűlik össze ebben tervezéssel teli hónapban, de jobb, ha igyekeznek ezt nem a párjukon levezetni. Inkább nevessenek egyet a stresszes szituációk közepette, és próbáljanak minél több pozitív élményt feleveníteni a szerelmükkel.

Oroszlán

Az Oroszlánok számára 2024 februárja az ígéretek és a belső igazságok megértéséé lesz. Ha elkötelezték magukat az élettársukkal, ténylegesen kötelességüknek érzik, hogy a hónap végéig tiszteletben tartsák az ígéreteiket, és teljesítsék azt. A jó hír, hogy nem kell túl nagy nyomást alá helyezniük önmagukat, hiszen a párjuk feltétel nélkül szereti őket, és éreztetik velük, hogy nem egyedül tesznek a kapcsolatért.

Ha egyedülálló vagy, tudnod kell, hogy különösen a hónap második felében komoly esélyed van arra, hogy találkozz valakivel aki miatt újra pillangókat érzel a gyomrodban. Ne légy impulzív, és ne hozz elhamarkodott döntéseket, mielőtt jobban megismernéd az előtted álló személyt. Légy óvatos a féligazságokkal.

Szűz

2024 februárja több szempontból is kiváló hónap a Szüzek számára. Ez a jegy felébred az elmúlt hónapok vagy évek érzelmi zsibbadásából, és rájön, hogy a mellette lévő személy, akit folyamatosan próbál jobban megismerni és felfedezni, több, mint amire valaha is vágyott és igazán értékelni kezdi őt. Most pedig azt fontolgatja, hogy hivatalossá teszi a kapcsolatot, és új terveket sző a jövőre nézve is.

Az egyedülálló Szűz szülötteknek több lehetőség is kínálkozik, meglehetősen határozatlanok, és elragadja őket a hév, amely nem feltétlenül a megfelelő irányba vezet. Amíg nem biztosak abban, hogy milyen partnerre vágynak, addig nem képesek igazán elköteleződni. Szánj egy kis időt arra, hogy tisztázd az elvárásaidat.

Mérleg

A Mérleg jegy februárban kissé elfoglalt lesz, és igyekszik ezerfelé szakadni. Valószínűleg rengeteg elintéznivalója lesz, emiatt a jegy szülötteinek ebben a hónapban nem jut annyi idejük a szeretteikre, mint szeretnék, és a családjaik úgy érezhetik, kissé elhanyagolják őket. Azonban nem feledkezz meg beszélgetni a pároddal, és ruházz át rá néhány otthon elvégzendő feladatot, amiben szívesen fog segíteni, illetve ha előáll a kiruccanás gondolatával, próbálj arra is időt szakítani, nem bánod meg.

Az egyedülálló Mérleg szülötteknek azt tanácsoljuk, hogy ebben az időszakban adózzanak szenvedélyeiknek és hobbijaiknak, tegyék azt, ami igazán boldoggá teszi őket, és helyezzék magukat előtérbe. Ebből a pozícióból sokkal könnyebben vonzzák majd be az életükbe a megfelelő személyt.

Skorpió

A Skorpiók már február első felében úgy érzik, hogy egy teljes mértékben változó időszak vár rájuk romantikus és egyéb kapcsolataik terén egyaránt. A Skorpió párkapcsolatában és családjában számos esemény és baráti összejövetelek történnek, új élmények várnak rá és a párjára, és ez úgy tűnik, ez új lendületet ad a kapcsolatnak.

Az egyedülálló Skorpió szülötteknek nagyobb hangsúlyt kell fektetniük személyes bájukra és veleszületett csábító erejükre, valamint arra, hogy helyesen lássák önmagukat. Számos lehetőségük nyílik a szerelemre ebben a hónapban, és még ha nem is feltétlenül állnak készen arra, hogy meghódítsanak valakit, előfordulhat, hogy van valaki a környezetükben, aki mindent megadna egy bátorító jelért.

Nyilas

A párod tudja, mit érzel iránta, ezért ne habozz kimutatni az érzéseidet. Szívesen fogadja a szavakat, amelyekkel kifejezed a megbecsülésedet és a háládat azért, hogy az életedben van, de ugyanígy a tettek és gesztusok is sokat jelentenek. Ugyanakkor a partnered elkápráztat pragmatikus érzékével, és gyakorlati dolgokban segíthet neked.

Ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy a hónap első felében váratlan szerelmi vallomást kapsz, de nem feltétlenül állsz készen rá, és nem is látod magadat tisztán ebben a kapcsolatban. Ha nemet mondasz, igyekezz diplomatikusan viselkedni, és ne bántsd meg senki érzéseit vagy lelkét. Másrészt úgy érzed, szükséged van arra, hogy jobban megtaláld önmagadat, ezért fontolóra veszed, hogy hazautazz a családodhoz, a szülővárosodba, ahol mindig is úgy érezted, hogy szeretnek, szívesen látnak és elfogadnak úgy, ahogy vagy.

Bak
Az egyedülálló Bakok belefeledkeznek a munkájukba és az életükbe, és bár szeretnének valakit az életükben, úgy tűnik, hogy ténylegesen sem idejük, sem helyük nincs most erre. Igaz, hogy maximális kreativitással rendelkezel, és a vonzerőd is megvan, még ha nem is veszed észre. Ha sikerül kiszakadnod a napi rutinból, és időt szánnod magadra, akkor könnyen lehet, hogy megismerkedsz a lelki társaddal. Ez az új kapcsolat valószínűleg a hónap közepe felé veszi majd kezdetét.

Ha kapcsolatban élsz, élvezd annak jó oldalait, és próbálj meg nem belemenni végtelen vitákba olyan jelentéktelen kérdésekről, amik valójában egyáltalán nem számítanak. A kapcsolatotok néhány fontos aspektusáról már most is vannak vitáitok a pároddal, és jó, ha ezeket tisztázzátok, mielőtt fennakadnátok néhány apróságon. A hónap vége felé sikerül meghoznotok néhány fontos döntést.

Vízöntő
Februárban a Vízöntő számára néhány olyan asztrális együttállás van kilátásban, amely intenzív élményeket, változásokat, átalakulásokat és kinyilatkoztatásokat hordoznak, bármennyire is vágynak a békére és a nyugalomra. A Vízöntők februárban a belső újjászületés és átalakulás időszakát élhetik át, ami a szerelmi kapcsolataikban az újrakezdés érzésében fog megmutatkozni.

Sok Vízöntő ebben az időszakban új szerepeket vállal a párkapcsolatban vagy a családban (egyesek szülők lesznek, mások nagyszülők, megint másoknak egy ideig egyedül kell eltartaniuk a családjukat stb.), és meg kell tanulniuk kezelni a helyzeteket.

A Vízöntőknek ebben a hónapban erős szerelmi energia áll a rendelkezésükre, ezért figyelniük kell arra, hogy ezt a megfelelően kezeljék. Egy kis intenzitás és dráma még nem árthat, sőt, feldobja a romantikát, de vigyázni kell arra, nehogy túlzásba essenek.

Halak

2024 februárja a Halak számára egy nyugodtabb és gyógyítóbb időszaknak ígérkezik, ami tele lesz szenvedéllyel, megértéssel és párkapcsolati intimitással. Sok mindenen mentek keresztül az utóbbi időben, de most közelebb érzik magukat a partnerükhöz, mint valaha, és a kötelékük egyre erősebb és stabilabb. Ugyanakkor a jegy szülöttei érzelmileg kimerültnek érezhetik magukat, ezért egy utazás a szerelmükkel jó ötlet lehet.

Az egyedülálló Halak szülöttek számára új utak nyílnak meg, kalandokkal és élményekkel, ezért fontos, hogy nyitottak maradjanak. A lelki társad ott tűnhet fel, ahol a legkevésbé várnád, talán még az ismerőseid közül is, és ezúttal minden türelmed meglesz ahhoz, hogy egészséges és jó kapcsolatot teremts.

Forrás: Filantropikum.com

Kiemelt kép:pexels.com