Xantus Barbara meglepő dolgot árult el magáról: „Én vagyok az élő példa rá”

Nagyon szerencsésnek érzi magát.

Xantus Barbara meglepő dolgot árult el magáról: „Én vagyok az élő példa rá”

A népszerű magyar színésznő, Xantus Barbara, nemrégiben egy amerikai filmben próbálta ki magát, és mint mondja, nagyon jól érezte magát az új területen. Bár Barbara ritkán vállal szerepet showműsorokban, a Szerencsekerékre azonban nem tudott nemet mondani.

Xantus játékosként vett részt a Szerencsekerék című műsorban, amiről így nyilatkozott: „Imádok játszani, és titokban régi vágyam volt kipróbálni a műsort”.

A műsorvezető személye nyűgözte le

„A műsorvezető személye számomra kardinális kérdés. Kasza Tibit nagyon kedvelem, megfelelő humorral vezeti ezt a könnyed műsort, ahol nagyon jól éreztem magam! A rejtvények és fejtörők közel állnak hozzám, és társasjátékozni is nagyon szeretek: nagy baráti társasággal gyakran összeülünk” – mesélte Barbara.

A színésznő azt egyelőre nem árulhatta el, hogyan forgott a szerencséje a szókitaláló játékban, de azt elmondta:

„Én vagyok az élő példa rá, hogy aki nem szerencsés a játékban, az szerencsés az életben és a szerelemben”

– tette hozzá sejtelmesen, majd kitért a saját életére:

– „Valóban, a szerelem mindig akkor és olyan mértékben van jelen az életemben, ahogyan szükségem van rá. Azt elárulhatom, most nagyon jól vagyok!”

Xantus Barbara nemrégiben egy amerikai filmprodukcióban kapott szerepet

A Love on the Right Course című romantikus vígjátékban játszott, ahol egy, a főszereplőhöz közel álló szereplőt formált meg a világsztárokkal teli filmvásznon.
– „A főszereplő édesapjának egy közeli barátját alakítom, akivel elindul egy szerelmi szál is. A mi történetünk kibontakozása egy következő rész lehetne! A partnerem a csodálatos brit színész, Roy McCrerey, aki számos Netflixes filmben is feltűnik” – mesélte az édesanya, majd hozzátette: – „A szerep kedvéért fel kellett turbóznom az angol tudásomat. Francia szakos tanárként végeztem az ELTE-n, de az angolom nem volt olyan erős.”

„De íme a fényes bizonyíték, hogy nem nyavalyogni kell, amiért valami nem megy: igenis oda kell tennünk magunkat, és akkor sikerülhet!”

– hangsúlyozta a színésznő, aki szívesen vállalna még nemzetközi produkciókat, mert lenyűgözte, a profizmusa a stábnak.

Forrás: borsonline.hu
Kiemelt kép: XantusBarbara/Facebook