Van bőr a képén.

Szörényi Levente énekes, zeneszerző elküldte válaszát a hang.hu-nak miután a lap arról küldött neki kérdéseket, hogy az államfő 16, díjazás nélküli tanácsadójának egyikeként mit javasolna Novák Katalin nagy vihart kavart kegyelmi ügyében.

A portál az alábbi kérdéseket tette fel:

  • Mit tanácsol ebben a helyzetben az államfőnek, fontolja-e meg a lemondást?
  • Mi az ön személyes véleménye az esetről?
  • Tagja marad-e a testületnek?

Szörényi egymondatos válasza a következőképpen nézett ki:

„Bocs’ A Magyar Hang én vagyok! A többi nem kérdés…😛”

Nehéz ehhez mit hozzátenni.

Szörényi Levente

Szörényi Levente elképesztő választ küldött

Mint ismert, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója, V. János több gyermeket is molesztált az ott töltött 26 év alatt. Az ügyre 2016-ban derült fény. Tíz kiskorú fiú számolt be arról, hogy az igazgató orálIs sz*xre kényszerítette őket. A két áldozat, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva mesélték el történetüket.

Az igazgatót leváltották, ellene később eljárás indult. A vádirat szerint V. János – aki mellesleg Bicske díszpolgára, valamint a rangos gyermekvédelmi kitüntetés, a Bárczy-díj birtokosa is volt – különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott fiúkat. Őt nyolc év szabadságvesztésre ítélték.

A helyettesét, akiről kiderült a per során, hogy tudott a molesztálásról, sőt, hamis vallomást is írt az egyik gyermek nevében,

Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesítette.

(via hang.hu)